LispelBLOG juni 2019

di 25 juni 2019

Nieuwe pagina SKO aangemaakt.

Vacature geplaatst op de pagina Pluk je hulp ⇒ uitje APE en HWW.

ma 24 juni 2019

Het wordt morgen (di 25 juni) opnieuw erg warm. Er zullen morgen veel waterspelletjes gespeeld gaan worden. Denk aan: extra droge kleding, zwemkleding, handdoek, waterpistolen, insmeren etc etc

do 20 juni 2019

Vanmorgen werden we flink gestoord door de dakwerkzaamheden. Het dak wordt vervangen en vandaag had iemand gepland om, onder schooltijd, het grind van één van de daken te zuigen. Wat een herrie; niet te doen. Het had wat voeten in aarde, maar na diverse telefoontjes met 'het moet nu stoppen', is het vanaf 10.40 uur weer rustig.

Vandaag lopen 5 mensen mee in de school. Zij doen mee aan het project 'Kom in de klas'. Ze oriënteren zich op het vak van leraar.

di 18 juni 2019

Geplaatst op de pagina naar het VOdata 2019-2020

ma 17 juni 2019

Er is een enkel kind met waterpokken. Leest u deze info van de GGD, met name bij zwangerschap en pasgeborene.

Druk programma in de bobo, daarom gaat de open inloop voor de bobo a.s. woensdag niet door.

vr 14 juni 2019

Juf Annet neemt vandaag, met haar familie afscheid van oma. Meester Hans werkt in de ZaZa's.

Geplaatst op de pagina extra ⇒ kindermudrun

do 13 juni 2019

wo 12 juni 2019

Geplaatst op de pagina extra ⇒ Dikke banden race - IJsselmeerchallenge

Vakantierooster 2019-2020 toegevoegd in de agenda.

zo 9 juni 2019

geplaatst op de pagina Lelystad Hoogbegaafd ⇒ nieuwsbrief 6 juni 2019

di 4 juni 2019

Iedereen erg bedankt voor alle textiel!

Winnaar scholenwedstrijd textielinzameling_.pdf

Geplaatst op de pagina extra ⇒ Summer's Cool

ma 3 juni 2019

465 foto's toegevoegd aan het album kamp HWW.

woensdag 29 mei 2019

Vandaag hebben we de groepsindeling voor volgend schooljaar besproken met de kinderen. U kunt deze nalezen bij groepen 2019-2020. Op woensdag 10 juli werken we alvast een dag volgens deze indeling (schoolverlaters zijn dan vrij). Vanaf 1 augustus gaat juf Mirjam (Braaf) door als IB'er. Daardoor ontstaat er een vacature in De Stampertjes. We hebben al een nieuwe collega gevonden: juf Eline. Dus het teamplaatje voor volgend schooljaar is compleet. Ook juf Eline komt woensdag 10 juli kennismaken met de kinderen.

juf Eline stelt zich voor:

Mijn naam is Eline Steendam, ik ben 37 jaar oud en woon in Lelystad samen met mijn man Ramon en mijn tweeling, Lars en Mats, van twee jaar oud. In mijn vrije tijd hou ik erg van sporten, lezen en leuke dingen doen met mijn gezin. En als we op vakantie gaan, gaan we het liefs kamperen. Na de zomervakantie mag ik starten op basisschool De Lispeltuut. Hier heb ik enorm veel zin in. Ik werk al 17 jaar in het onderwijs en heb ervaring in alle groepen. Ik ben aankomend jaar op de woensdag, donderdag en vrijdag stamgroepleider bij stamgroep De Stampertjes. Lesgeven in de onderbouw vind ik geweldig! In de klas ben ik positief en optimistisch. Complimenten geven vind ik heel belangrijk. Kinderen groeien hiervan. Ik wil dat de kinderen veel succeservaringen opdoen. Daarbij kijk ik goed naar hun individuele niveau. Ik ben consequent en voorspelbaar. Structuur in de klas vind ik erg belangrijk. Ik wil bereiken dat de kinderen met veel plezier naar school gaan en het beste uit zichzelf halen. Dat de kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

Lees hier het LispelBLOG van mei 2019.

Oude BLOGs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2019, 2018, 2017 of in en onder presentaties.