locatie van De Lispeltuut

laatste update: 21-12-2022

NB: laatste wijzigingen?

↻↺ Vaker verversen? ↻↺

Zoekt u iets?

Gebruik het loepje rechtsboven!

LispelBLOG

december 2022

woensdag 21 december 2022 - kerstdiner

Woensdag 21 december vieren we kerst met de kinderen. De kinderen komen in de ochtend gewoon, dat is dus van 8.30 - 12.30 uur (woensdag), naar school. We verwachten de kinderen om 17.00 weer op school voor het kerstdiner. We vinden het leuk als ieder kind iets meeneemt voor het diner. In de klas hangt een lijst waarop u kunt aangeven wat uw kind (voor ongeveer 10 kinderen) die avond meeneemt. Na het kerstdiner hebben we met de kinderen nog een kerstviering met de hele school. De avond is om 19.00 afgelopen. We vinden het fijn als u uw kind ophaalt in de klas. Donderdag 22 december in de ochtend gewoon, dat is dus van 8.30 - 12.00 uur, naar school. Om 12.00 uur begint dan de kerstvakantie!

woensdag 21 december 2022 - kerstkoor

Het lijkt nog ver weg, maar het is al snel weer Kerstmis. Dit vieren we op woensdag 21 december 2022 's avonds van 17.00 - 19.00 uur op school met alle kinderen. Een diner en een viering.

We hebben jaren een kerstkoortje gehad. Een koortje van ouders die vooraf kerstliedjes zingen bij de hoofdingang. En een enkel liedje bij het kerstspel (door de kinderen)? En ze gaan daarna de klassen langs tijdens het diner. Dat koortje, dat zouden we eigenlijk weer graag willen organiseren. Geeft u zich op? Stuur een mailtje naar juf Debbie (debbie@lispeltuut.nl) of app Hans.

We hebben 16 aanmeldingen (waaronder ook enkele oud-leerlingen).. leuk..

schoolfruit di 20, wo 21 en do 22 december 2022

vrijdag 16 december 2022

Voor de ouders van de Stampertjes is gelegenheid in te tekenen voor een 15-minutengesprek via deze link.

donderdag 14 december 2022

Mooie concrete plannen voor de schoolpleinvergroening. Hieronder het volledige schetsontwerp. Een klik op het ontwerp brengt u bij de details. Of via deze link.

Geplaatst op de pagina extra... ⇒ Flevomeer kerstvakantie activiteiten.

woensdag 13 december 2022

Interessant voor alle ouders! Geplaatst op de pagina taal-lezen ⇒ weetjes over lezen.

Lezen is niet alleen belangrijk, maar (vaak) ook heel erg leuk. Een mooi verhaal kan zowel spannend als ontspannend zijn. Lezen stimuleert je taalgevoel en je fantasie.

Juf Eline heeft corona. Juf Klazien werkte maandagmiddagmiddag in De Stampertjes en werkt daar ook donderdag en vrijdag.

schoolfruit di 13, wo 14 en do 15 december 2022

Vrijdag 9 december 2022

Speelgoed/spelletjes-middag voor de onderbouw! De kinderen mogen op deze middag speelgoed/spelletjes van thuis meenemen waar samen mee gespeeld kan worden.

En ook heel fijn: juf Krishna herstelt goed na de 2e hersenoperatie in een half jaar. Het lijkt er op dat de hele tumor is verwijderd. Na de kerstvakantie werkt ze ook weer enkele uurtjes op school.

Juf Marjon begint na de kerstvakantie weer met een paar uurtjes per week. Voornamelijk 'naast' de groepen, zodat we het aantal wisselingen in de onderbouw klein houden. Hieronder de verdeling:

Natuurlijk heel fijn dat onze collega's extra werken om dit mogelijk te maken. Dankjewel!

schoolfruit di 6, wo 7 en do 8 december 2022

In de herhaling.. t/m de 14e december 2022.. u kunt uw stem voor de MR nog uitbrengen via dit formulier. (Inloggen is nodig, om dubbelstemmen te beperken, maar uw stem blijft anoniem.)

vrijdag 2 december 2022

Beste ouders en verzorgers; in het bijzonder de ouders van de Hasselbramen,

Afgelopen jaren heb ik met veel plezier op de Lispeltuut gewerkt, maar ik heb besloten om te stoppen en mij te focussen op mijn gezin. Voor de Kerstvakantie neem ik afscheid van de groep. Afgelopen periode is juf Annet al veel in de groep geweest en zij zal na de Kerstvakantie op vrijdag de groep overnemen. Vrijdag 16 december is mijn laatste dag met de groep en dan neem ik afscheid van de groep. Groetjes juf Ilse

LispelTV 6.09 KRAA, HWW, ZAZA's,TOKA, APE, HASS

donderdag 1 december 2022

Vandaag ontvingen alle ouders de eerste mail over de kamp- en de ouderbijdrage. En er wordt, dankjewel, al flink betaald.

Geplaatst op de pagina team ⇒ juf Linde stelt zich voor.

bericht van de OV

Sinterklaas is langs geweest op school om de schoenen te vullen. De oudervereniging heeft weer de eer gehad om Sinterklaas hierbij te helpen. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de ouderbijdrage. Om ook het kerstfeest, schoolfeest, koningsspelen en andere festiviteiten tot een succes te maken, is de ouderbijdrage hard nodig.

Met de QR-code kunt u de ouderbijdrage (€ 30,-) per kind overmaken. Lees ook de pagina betalen kamp en OV.

Lees het LispelBLOG van november 2022

Oude Blogs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 of in én onder presentaties.