mens en natuur

de indeling van het leven op aarde
bobo biologie opdracht

voorbeeld vrijdag 13-10-2023: Middag, intro van het menselijk lichaam. Met dit beeld en dit beeld.  Korte toelichting:

Meester Louis is weer aan het werk geweest in de schooltuin met enkele bovenbouwers. 

De koe..
KRUL - vogelquiz

Vandaag hebben alle kinderen, na een presentatie van DonkerGroep, meegedacht over de vergroening van het schoolplein.

dinsdag 11 oktober 2022

Er is hard gewerkt in de schooltuin. Nieuwe aardbeistekken geplant, bloemenmix gekortwiekt en onkruid op de composthoop gedaan. Worteldoek aangebracht en tevens pastinaak- en boerenkoolplantjes in de grond gestopt (experiment). Nu maar hopen dat we een zachte winter krijgen.

maandag 23 mei 2022

De Zaza's gaan naar de boerderij van Niels! Voor de kijk- en vertelkring van Niels. We gaan met zijn allen op de fiets. Het is belangrijk dat uw kind aankomende maandag op de fiets naar school komt, zodat we gezamenlijk vanaf school weg kunnen gaan.


Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd op de boerderij is, zullen we eerder vanuit school vertrekken, namelijk om 12:30. Dat betekent dat wij, de Zaza's, op deze dag met zijn allen in de klas lunchen. Kunt u uw kind even helpen herinneren dat zij een lunchpakketje meenemen?


Na de kijk- en vertelkring fietsen wij met zijn allen weer terug naar school. We proberen rond 15:15 weer terug te zijn. Als uw kind ergens op de route woont en u vindt het goed dat uw kind eerder afslaat richting zijn/haar huis. Dan kan dat op de terugweg. Graag zou ik dat wel even van tevoren willen weten.


We gaan er een gezellige middag van maken!