Foto's

Bijna 100.000 foto's..

Van allerlei activiteiten worden foto’s en films gemaakt. Deze worden digitaal opgeslagen in Google Foto en gedeeld via onze website. We beoordelen voorafgaand aan publicatie of beeldmateriaal daarvoor geschikt is en houden rekening met uw wensen! Ziet u, of uw kind, een foto die u niet gepast vindt voor publicatie, laat dat dan aan ons weten. Het is een kleine moeite om deze te verwijderen. In het menu vindt u links naar alle fotoalbums. U kunt alle foto’s bekijken en desgewenst downloaden.

Heeft u leuke foto's of films, die u wilt delen met andere ouders, lever deze dan aan bij Hans. Hij plaatst deze dan in onze Google Photo schoolaccount. Aanleveren graag op één van de volgende manieren:

  1. BIJ VOORKEUR! Via een linkje vanuit uw eigen Google Photo account. Vanuit deze klink kan ik met een enkele muisklik de foto's toevoegen aan onze school account. Het linkje kunt u gewoon verzenden via WhatsApp.
  2. U komt met een apparaat voor externe opslag (SD, harddisk..) naar school. Ik zet de foto's meteen in onze school account.

CD of We Transfer kan.. maar kost mij meer 'werk '.

Liever geen foto's delen via WhatsApp. Daarmee verandert namelijk niet alleen de kwaliteit (verslechtert), maar ook de tijdstempel van de foto's. Vooral in verzamelingen met foto's van verschillende fotografen geeft dat een warrig tijdsbeeld.. Daarnaast kost het plaatsen in de schoolaccount nogal wat extra werk (elke foto apart downloaden, daarna alles weer uploaden..)

We missen van sommige activiteiten foto's. Als u bijvoorbeeld nog foto's heeft van de musicals van de afgelopen jaren.. ze zijn zeer welkom. Blijkbaar vergeten de fotografen na de jaarsluiting de foto's aan te leveren.


Wilt u liever niet dat foto's of films op onze website verschijnen, of alsnog verwijderd worden; geeft u dat dan aan via dit formulier:


film-opnames in de groep

Ook leerkrachten bekijken hun eigen functioneren kritisch. Daar zijn verschillende instrumenten voor. Eén van de manieren om naar je eigen handelen te kijken is het maken van opnames en deze te bespreken met een speciaal hiervoor opgeleide-begeleider. Doel: wat doe je als leerkracht om een kind verder te helpen in zijn ontwikkeling? (Dus niet om kinderen te observeren…!)

Er wordt (ook) in de groep gefilmd. De opnames worden alleen gebruikt voor de leerkracht en zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.