vrijdag 1 april 2022

We startten vandaag de studiedag met een sessie over Begrijpend Lezen. Evaluaties verbeterplannen aangepast op deze site ⇒ verbeterplannen.

Nieuwe pagina schoolfruit toegevoegd.

donderdag 31 maart 2022

Vandaag veel praktisch te organiseren activiteiten (pasen, koningsspelen, gesprek-werk-spel-viering, protocol medisch handelen..) opgepakt. Veel tijd voor de eigen groep/bouw.

Gesproken over Alles Telt Q (nu op zoek naar alternatief voor bobo).

Diverse aanpassingen gedaan voor het bovenbouwkamp op de pagina kampen 2022.

NB: donderdag 31 maart en vrijdag 1 april: studiedag, alle kinderen zijn vrij!!

maandag 28 maart 2022

Juf Eline is ziek. Vervanging: ochtend juf Relinde, 's middags juf Nathalie. En op dinsdag juf Klazien.

vrijdag 25 maart 2022

LispelTV 5.16 - KRAA, HWW-APE, TOKA, ZAZA's, HASS

Dringend gevraagd:

Verschoningskleding, vooral broeken en onderbroeken vanaf maat 116.

Wij hebben de laatste tijd veel te maken met kinderen die regelmatig 'een ongelukje' hebben. Als u dit van uw kind weet, is het verstandig om hem/haar een eigen setje verschoningskleding in de tas mee te geven. Als uw kind geen eigen kleding mee heeft, doen we altijd ons best om een 'leensetje' mee te geven, maar onze kast is nu bijna leeg! Wij zijn blij met goede kleding die uw kind inmiddels te klein is en hopen de geleende setjes snel gewassen retour te krijgen.

Verder willen we erop wijzen dat we van uw kind verwachten dat het zichzelf kan omkleden in het geval van een natte broek. De leerkracht heeft doorgaans geen tijd om hierbij te helpen, omdat zij in dat geval de rest van de klas alleen zou moeten laten. Als uw kind 'de grote boodschap' in de broek heeft, zijn we genoodzaakt u te berichten om uw kind te komen halen of op school te komen verschonen.

schoolfruit ma 28, di 29 en wo 30 maart 2022

dinsdag 22 maart 2022

Vandaag hebben we 3 bomen geplant. Een gele kornoelje door de obo, een sporkehout door de mibo en een veldesdoorn door de bobo. Dankzij NMF Flevoland en Planboom. Zo helpen we ook mee om onze wereld te vergroenen.

schoolfruit di 22, wo 23 en do 24 maart 2022

Oproep OV ⇒ Voor het paasfeest op 14 april zijn we opzoek naar een aantal ramen waar we gebruik van mogen maken. Zie deze plattegrondjes.

Woon je in 1 van de rood omcirkelde gebieden en heb je een raam aan de straatkant waar we gebruik van mogen maken op 14 april? Dan horen we dit graag! (Je hoeft hier verder niet voor thuis te blijven.)

Voor vragen of aanmelden kun je terecht bij nadine@lispeltuut.nl.

Oproep OV ⇒ Gezocht paashazen en paashaaspakken, Voor het paasfeest op 14 april zijn we nog opzoek naar:

  • paashaaspakken (4 is genoeg)

  • Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, buurmannen of -vrouwen, oudere broers of zussen, voor de rol als Paashaas. Hier hebben we nog 3 mensen voor nodig van ongeveer 12.30 uur tot 14.00 uur.

Voor vragen of aanmelden kun je terecht bij nadine@lispeltuut.nl.

vrijdag 18 maart 2022

Alweer de 3e live weeksluiting. In deze presentatie ook 2 filmpjes van De Stampertjes en De Flattekat op het podium.

Lispel TV 5.15 STAMP, KRUL, FLAT, DOL, TORT-PET

Geplaatst op de pagina extra.. : Houd je mond gezond. (zondag 20 maart 2022: Wereld Mondgezondheidsdag!)

donderdag 17 maart 2022

Zes kinderen uit de Petteflet zijn druk in de weer geweest in de schooltuin. Buxusstruikjes eruit, pootaardappelen erin. Ook geplant: aardbeien, peulen en tuinbonen. Het overwoekerende onkruid van het insectenhotel (dat door de storm omver is geblazen) is op vakkundige wijze verwijderd. De afgewaaide shingles van het tuinhuisje zijn afgevoerd. Hartelijk dank Pettefletters voor jullie flinke hulp.

Donderdag 17 maart werkt juf Marieke in De Apeketting. Juf Marieke heeft vrijdag 18 en maandag 21 maart verlof, juf Relinde werkt dan in De Apeketting.

woensdag 16 maart 2022

Corona voorbij? Dat willen we graag. De huidige quarantaineregels leest u hier. Als je niet positief getest bent, hoef je niet meer thuis te blijven met een snotneus of verkoudheid. Dan mag je gewoon naar school. We hebben de afgelopen jaren heel veel schoolverzuim gehad wegens corona... we hopen op beter = minder verzuim!

Nu we het toch over verzuim hebben. Er zijn regels voor verlof en die zijn best streng. We hebben 13 weken vakantie, dus plant u alles zo mogelijk in die vakanties. Lees ook hier.

dinsdag 15 maart 2022

Doordat gymzalen zijn omgedoopt tot stemlokaal gaan veel gymlessen niet door.

Geplaatst op de pagina extra.. : Kunstbende in de Meerpaal.

maandag 14 maart 2022

Juf Eline werkt in De Stampertjes en juf Nathalie in De Flattekat.

schoolfruit di 15, wo 16 en do 17 maart 2022

LispelTV 5.14 - KRAA, HWW, TOKA, ZAZA's, APE, HASS

vrijdag 11 maart 2022

Op de pagina extra.. een onderzoek door de Universiteit Utrecht geplaatst: 'De jeugd van tegenwoordig'. Deelnemen? Klikt u dan even door naar de pagina extra..

Op de pagina gym het aangepaste gymrooster geplaatst. Er was een ruil van gymtijd (Krullevaar en Zaza's).

donderdag 10 maart 2022

Al heel snel (21 t/m 24 maart) zijn de 15-minuten gesprekken. U kunt vanaf nu intekenen:

2022-03 planning 15-minutengesprekken

maandag 7 maart 2022

De laatste 2 jaar vrijwel dagelijks kinderen en/of leraren afwezig vanwege corona. En in de afgelopen 2 maanden was het aantal coronagevallen op school erg groot: 65 kinderen en 13 leraren. Vandaag voor het eerst in hele lange tijd: niemand meer positief 🥳 🤞.

schoolfruit di 8, wo 9 en do 10 maart 2022

woensdag 2 maart 2022

Na de projectopening voeding-gezondheid ook meester Wim in het zonnetje gezet. Hij werd 65 jaar.

Wim 65 jaar

Geplaatst op de pagina bovenbouw : linkjes voor oefenen verkeersexamen (groep 8).

dinsdag 1 maart 2022

Juf Marjon heeft corona. Juf Relinde viel vanmorgen in. Vanmiddag wordt de groep Stampertjes verdeeld. Als uw kind vanmiddag thuisblijft is dat prima. Woensdag en vrijdag valt juf Klazien in.

Geplaats op TW obo 2021-2022 het project voeding-gezondheid.

Lees het LispelBLOG van februari 2022

Oude Blogs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 of in én onder presentaties.