Overblijf

Overblijf 2023-2024:

Kinderen kunnen gebruik maken van de overblijf door Brood&Spelen. U kunt dit regelen via Brood&Spelen (zij hebben ook een eigen app voor ouders -ook een webapp). 

Er is momenteel géén coördinator voor De Lispeltuut. U kunt B&S bereiken via lispeltuut@broodspelen.nl of via 06-30992255.

Hieronder vindt u 'oude' informatie!

Overblijf 2022-2023:

Kinderen kunnen gebruik maken van de overblijf door Brood&Spelen. U kunt dit regelen via Brood&Spelen (zij hebben ook een eigen app voor ouders -ook een webapp). 

De coördinator voor De Lispeltuut was Gabriëlle. Wegens ziekte is zij gstopt. We wensen haar veel sterkte.

dinsdag 21 februari 2023 - Gabriële stelt zich voor.

Mijn naam is Gabriële, ik ben de nieuwe TSO-coordinator van Brood en spelen op de Lispeltuut. Ik ben woonachtig in Lelystad, ben moeder van 3 volwassenen zonen. Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen, heb in het verleden gewerkt op peuterspeelzalen, BSO en ben 10 jaar lang gastouder aan huis geweest van 3 gezinnen. Persoonlijke aandacht, veiligheid en ern gezellige omgeving vind ik super belangrijk, en hopelijk vind het kind het ook heel fijn en heeft het ook een vertouwd gevoel om te willen overblijven. Mocht u vragen hebben kunt u mij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur altijd een berichtje doen. Ik hoop dan ook op een bijzondere fijne tijd hier op Lispeltuut te mogen ervaren. Hartelijk groet van Gabriële, TSO-coördinator de Lispeltuut.

info per 1 januari 2023

Overblijfinformatie Lispeltuut per 1-1-2023.pdf

Beste Lispeltuuters, 

Mijn privésituatie is onlangs positief veranderd, dit maakt dat ik mijn focus wil leggen op mijn gezin.

Ik ga daarom ook het stokje overdragen aan Wendy, zij zal mij de komende tijd vervangen. 

Ik wil jullie bedanken voor de fijne tijd op de Lispeltuut. 

En heb dan ook alle vertrouwen in een voortzetting van de goede samenwerking met het team Brood & Spelen. Wie weet tot ziens!

Alle goeds, Cheryll Dihal, Coördinator Brood & Spelen 

Info met ingang van schooljaar 2022-2023

Overblijfinformatie Lispeltuut per 1-8-2022.pdf
Stukje nieuwsbrief vrijwilligers gezocht - Lispeltuut Lelystad-2-1.docx

donderdag 9 juni 2022

Buitenspeeldag met B&S.

woensdag 8 juni 2022

Goedemorgen!! Het is de nationale buitenspeeldag! 🥳🤸‍♀️⚽️⛹️‍♀️🏀🤼‍♀️🛝🎾🪁🏈🛹🏑🛼🥏😃

Cheryll stelt zich voor:

Mijn naam is Cheryll, ik ben de nieuwe TSO coördinator van Brood & Spelen op De Lispeltuut. Woonachtig in Almere en moeder van 2 kinderen. Hiervoor was ik ook werkzaam als coördinator bij Brood&Spelen op een school in Amsterdam. Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen. Het is mooi de kinderen te zien ontwikkelen tijdens de eet- en speelmomenten en ze door de jaren heen te zien groeien. Dit maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is. Persoonlijke aandacht voor de kinderen in een veilige en gezellige omgeving, vooral in deze onzekere tijd, vind ik erg belangrijk. Op deze manier hoop ik dat ik er mede voor kan zorgen dat uw kind een fijne tijd heeft bij ons op de overblijf. Ik hoop dan ook op een bijzondere en fijne tijd met u en uw kind! Hartelijke groet, Cheryll Dihal TSO Coördinator De Lispeltuut 

Nieuwsbrief Buitenspeelweek 2.1 

Nieuwsbrief Brood Spelen Buitenspeelweek tso-2-1.pdf

Hieronder.. oud nieuws.

UPDATE 3-2-2022:

Beste allemaal, Helaas zal ik per 18 februari a.s. niet meer werkzaam zijn als coordinator op het Lispeltuut. Wel blijf ik werkzaam binnen Brood&Spelen, maar op een (nieuwe) school wat toch meer in de buurt is voor mij. Lelystad was net een te grote afstand vanuit mijn woonplaats Huizen. Het goede nieuws is dat er per direct een nieuwe coordinator beschikbaar is die mij gaat vervangen. Haar naam is Cheryll en zij zal vanaf aanstaande maandag t/m de voorjaarsvakantie door mij ingewerkt worden. Ook zij is al een coordinator binnen Brood&Spelen. Het nummer en het e-mailadres blijven ongewijzigd, dus voor vragen omtrent de TSO zal Cheryll vanaf 18 februari beanwoorden. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad de afgelopen (toch korte) tijd. Hiervoor wil ik iedereen bedanken. Met vriendelijke groet, Meryem Coordinator Brood&Spelen 

Meryem stelt zich voor:

Beste ouder(s)/verzorger(s), zoals velen wellicht al weten, heeft Jolanda afscheid genomen van Brood&Spelen en dus ook van De Lispeltuut. Sinds dit schooljaar heb ik haar taak als coördinator TSO overgenomen. Ik zal mij daarom dan kort voorstellen. Mijn naam is Meryem, woonachtig in Huizen en moeder van 3 kinderen (9, 7 en 5 jaar). Hiervoor was ik ook werkzaam als coördinator bij Brood&Spelen op een school in Eemnes. Inmiddels heb ik al wat leuke kinderen leren kennen en ook sommige ouders gesproken. Ik kijk er naar uit om samen met het overblijfteam een veilige, leuke en vooral gezellige TSO te draaien dit schooljaar! Voor vragen omtrent de TSO kunt u mij per mail bereiken op lispeltuut@broodspelen.nl. Ook ben ik telefonisch of whatsapp te bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 op het nummer 06 30 99 22 55.

Nieuwsbrief de Lispeltuut vrijwilligers gezocht.docx
Overblijfinformatie Lispeltuut per 1-1-2021.pdf

Brood & Spelen - Tussenschoolse opvang 

update woensdag 24 april 2019

Brood & Spelen verzorgt op onze school de tussenschoolse opvang (TSO). Brood & Spelen is gericht op het opvangen van kinderen op de basisschool, zowel voor, tijdens als na schooltijd. Ervaring leert dat kinderen graag overblijven. Een aparte eetgelegenheid, met onderscheid tussen jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en genoeg aanwezige vriendjes of vriendinnetjes vinden ze fijn. Het overblijven gebeurt tenslotte in de vrije tijd van de kinderen.

Met deze wensen in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen de tussenschoolse opvang. Zij letten erop dat er een goed evenwicht is tussen eten en spelen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de sfeer en de gewoontes tijdens het overblijven aansluiten bij de identiteit van onze school. Kinderen nemen zelf hun eten en drinken van huis mee. Brood & Spelen vindt gezonde voeding belangrijk. Dat betekent dat snoep, koek, chips, frisdrank en energiedrank tijdens de tussenschoolse opvang niet zijn toegestaan. De exacte afspraken over het overblijven op onze school kunt u vinden in de overblijfinformatie hieronder. 

Ieder kind dat, regelmatig of incidenteel, gebruik maakt van de tussenschoolse opvang, dient ingeschreven te staan. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl. Wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via het ouderportaal. Houdt bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met twee weken opzegtermijn. De coördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Hier kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. De coördinator is telefonisch bereikbaar op 06-30992255 of per e-mail via lispeltuut@broodspelen.nl . Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 16:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur op het nummer 033-2588684 of via info@broodspelen.nl.

Nieuwe tarieven 

Brood & Spelen.

Brief tariefswijziging Lispeltuut.pdf

Nieuwsbrief december 2018 

Brood & Spelen ⇒

DOC181218-18122018120955.pdf

Nieuwsbrief juli 2018 

Brood & Spelen ⇒

Nieuwsbrief maart 2018

Brood & Spelen ⇒ 

2018-03 nieuwsbrief Brood & Spelen.pdf

Hallo, Mijn naam is Jolanda Stam. Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn man en twee zoons, Nick van 17 en Roy van 13 jaar oud in Almere. De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in de zorgsector als zorgkundige en groepsmedewerker. In mijn vrije tijd gaan we er graag op uit met onze camper.

Vanaf 13 maart ben ik de nieuwe coördinator van Brood & Spelen en kunt u bij mij terecht met al uw vragen, opmerkingen en klachten. Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 15.00 op telefoonnummer 06-30992255 of via lispeltuut@broodspelen.nl

Hartelijke groeten Jolanda Stam

Brood & Spelen - kleurenkaartensysteem.pdf
Brood & Spelen - Kleurenkaarten.pdf

Nieuwsbrief oktober 

Brood & Spelen ⇒ 

2017-10-19 nieuwsbrief Brood & Spelen.pdf

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de tussenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn via het portaal van Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl – direct inschrijven. 

Wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via emailadres administratie@broodspelen.nl . Houdt u bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met 2 weken opzegtermijn?

Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer 033 - 2588684 of via administratie@broodspelen.nl.

De schoolcoördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Bij haar kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. Uw schoolcoördinator is Jolanda Stam en zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 30992255 of via lispeltuut@broodspelen.nl

Presentatie ouderavond Lispeltuut juni 2017
Algemene_informatie_Brood__Spelen_TSO.pdf
Brood Spelen Algemene Voorwaarden TSO 2016.pdf
Overblijfinformatie Lispeltuut.pdf

geplaatst woensdag 7 juni 2017 - overblijven!

Beste ouders,

Met ingang van het schooljaar 2017-2018 gaan wij samenwerken met een andere overblijforganisatie: Brood en Spelen. Dat betekent dat we afscheid nemen van stichting De Tussentijd, na 10 jaar samenwerking.

Uw abonnement met De Tussentijd wordt automatisch beëindigd. Digitale strippenkaarten kunt u gebruiken tot de zomervakantie.

Wilt u in 2017-2018 uw kind laten overblijven, dan moet u met Brood en Spelen een nieuw abonnement afsluiten.

met vriendelijke groet, Hans Vos

Brood & Spelen

Overblijfmedewerkers 

gezocht

Wij zijn per 4 september op zoek naar enthousiaste overblijfmedewerkers voor de Lispeltuut in Lelystad. Kom jij ons team versterken?


Overblijf tot de zomervakantie 2017:

Geplaatst dinsdag 13 juni 2017 - info van De Tussentijd

Datum: juni 2017

Betreft: Wijziging overblijf

Zoals u inmiddels weet, gaat de Lispeltuut in het nieuwe schooljaar 2017-2018 van start met een andere overblijf organisatie. Dit houdt in dat de overblijf, uitgevoerd door Stichting de Tussentijd, komt te vervallen.

In overleg met school is een aantal afspraken gemaakt:

Alle ouders die nu gebruik maken van de overblijf middels een abonnement, hoeven dit niet zelf op te zeggen. Alle abonnementen worden per 31 juli 2017 door SDT stopgezet. De laatste facturatie vindt plaats in juni.

De tegoeden op de digitale strippenkaart kunt u opmaken t/m 20 juli aanstaande. Het heeft de voorkeur om de tegoeden zoveel mogelijk op te maken. Let op: Indien er toch een tegoed overblijft dan wordt deze niet automatisch teruggestort. U stuurt dan uiterlijk 31 juli een bericht naar info@stichtingdetussentijd.nl waarin u vermeld: de naam waarop de strip is aangekocht, de naam van uw kind en het IBAN rekeningnummer waarop het tegoed overgemaakt mag worden. De financiële afhandeling vindt eind augustus plaats.

Tot aan de zomervakantie blijft SDT de overblijf organiseren.

De huidige overblijfkrachten van SDT worden in de gelegenheid gesteld hun werkzaamheden na de zomervakantie op een andere school te hervatten. 

Mocht u nog vragen hebben over de afhandeling dan kunt u contact opnemen met de TSO coördinator : Monique de Noord. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30-09.30 uur op 06-344 08 254. De overblijf heeft ook een eigen e-mailadres waarop u uw vragen kwijt kunt: tso.lispeltuut@gmail.com 

Heeft u vragen over de overblijfsituatie na de zomervakantie dan kunt u contact opnemen met school.

Met vriendelijke groet, Stichting de Tussentijd