LispelBLOG mei 2022

donderdag 2 juni 2022

Vandaag werkt juf Marjon in de Stampertjes, vrijdag juf Eline (geruild).

woensdag 1 juni 2022

Kleine toevoeging in de schoolkalender 2022-2023 (schoolfotograaf) op de pagina schooltijden en -kalender.

dinsdag 24 mei 2022

Vandaag gaat de onderbouw op kamp naar Sprookjeswonderland. Heel veel plezier allemaal!

Lees meer bij kampen 2022. NB.. graag toch zelf een 10-uurtje meegeven aan uw kind.

Ondertussen al ruim 900 foto's in dit album:

maandag 23 mei 2022

Vandaag zou juf Karin in het Torenkamertje werken. Zij is ziek. Juf Elma werkt 's ochtends, juf Nathalie 's middags. Er komt een invalster via Slim: juf Hester.

De Zaza's gaan naar de boerderij van Niels! Voor de kijk- en vertelkring van Niels. We gaan met zijn allen op de fiets. Het is belangrijk dat uw kind aankomende maandag op de fiets naar school komt, zodat we gezamenlijk vanaf school weg kunnen gaan.


Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd op de boerderij is, zullen we eerder vanuit school vertrekken, namelijk om 12:30. Dat betekent dat wij, de Zaza's, op deze dag met zijn allen in de klas lunchen. Kunt u uw kind even helpen herinneren dat zij een lunchpakketje meenemen?


Na de kijk- en vertelkring fietsen wij met zijn allen weer terug naar school. We proberen rond 15:15 weer terug te zijn. Als uw kind ergens op de route woont en u vindt het goed dat uw kind eerder afslaat richting zijn/haar huis. Dan kan dat op de terugweg. Graag zou ik dat wel even van tevoren willen weten.


We gaan er een gezellige middag van maken!

vrijdag 20 mei 2022

Juf Marjon is weer aan het werk!

Lispel TV 5.18 KRAA, HWW, TOKA, ZAZA's, APE, HASS

donderdag 19 mei 2022

Praktisch fietsexamen voor groep 8 - Op donderdag 19 mei doen alle kinderen van groep 8 mee aan het praktisch fietsexamen. Hier vindt u informatie over de fietskeuring die vooraf, thuis (!) moet plaatsvinden, en een filmpje van de route.

De ouders voor de controlepost zijn geregeld! Dankjewel! Zie ook Pluk je hulp.

Alle deelnemers zijn geslaagd, 6 kinderen zelfs cum laude. HOERA

Geplaats op de pagina extra.. oproep PLOD voor meedenken Passend Onderwijs.

De kampinformatie voor de middenbouw is geactualiseerd op de pagina kampen 2022. Info van de onder- en bovenbouw is daar ook te vinden.

Op de pagina overblijf is Nieuwsbrief Buitenspeelweek 2.1 van Brood&Spelen geplaatst.

woensdag 18 mei 2022

Van 24 mei tot 17 juni onderzoeken we de oudertevredenheid. U ontvangt daarvoor op 24 mei 2022 een mail van Scholen met Succes. U deelname stellen we zeer op prijs!

Juf Marjon is ziek. Gisteren werkte juf Eline in De Stampertjes, vandaag juf Klazien.

Ouders van groep 8 leerlingen kunnen vanaf nu intekenen voor de 15-minuten gesprekken.

15-minuten gesprekken groep 8 (IEP eindtoets), mei 2022

maandag 16 en dinsdag 17 mei 2022

De schoolfotograaf komt op maandag 16 en dinsdag 17 mei. In deze spreadsheet kunt u de roosters zien voor de groepen en voor de kinderen met broertjes, zusjes op school (dat regelen we in de school zelf).

2022-05-17 intekenlijst schoolfotograaf

Het eerste tabblad 'ook kinderen niet op school' mogen ouders zelf inroosteren. Deze lijst is bedoeld voor gezinnen met kinderen op de Lispeltuut én broertjes en zusjes die (nog) niet hier op school zitten. U komt op het zelf geplande moment op school om uw kind(eren) uit de klas te halen voor de foto. (Gezinnen met 2 of meer kinderen op school hebben we zelf al ingeroosterd; wij zorgen op school dat de kinderen er op de juiste tijd zijn.)

De bloemetjes en de bijtjes...

De bovenbouw start in de week van 16 mei met een viertal lessen ‘seksuele voorlichting’. De inhoud is o.a. gericht op veranderingen tijdens de puberteit en het aangeven en respecteren van grenzen.

Er is in de lessen gelegenheid tot het stellen van vragen. Mogelijk bewaart uw kind ook vragen voor thuis. Wij hopen dat daar, net zoals op school, ruimte voor zal zijn.

woensdag 11 mei 2022

Misschien heeft u het gemist? Wij in elk geval wel. Maar kinderen kunnen zich voor sommige sporten nog inschrijven bij het sportbedrijf.

De scholierensportfolder hebben we nu alsnog ontvangen:

di 10 mei 2022

Beste bezoekers van de HasselBramenDrive, wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor het bezoek aan ons restaurant. Ook bedankt voor de fooi, daarvan konden wij vandaag op Schateiland genieten van een heerlijk ijsje!

Groetjes van de Hasselbramen

Aanpassing van schoolkalender 2022-2023 het Lustrum SKO 25 jaar toegevoegd op de kalender. De kinderen zijn dan 's middags vrij.

maandag 9 mei 2022

Geplaatst op de pagina TW obo 2021-2022 ⇒ project sprookjes.

nieuwe foto's toegevoegd

zondag 1 mei 2022

Op de pagina extra.. een oproep geplaatst voor deelnemers aan Heel Holland Bakt Kids.

Afgelopen weken veel info en subkopjes toegevoegd onder de kop jenaplan. Een poging om in beeld te brengen wat we zoal doen..

Lees het LispelBLOG van april 2022

Oude Blogs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 of in én onder presentaties.