LispelBLOG januari 2019

Alle kinderen krijgen met hun speelkaart gratis eten en drinken. Ouders en andere bezoekers kunnen heerlijk eten tegen betaalbare prijzen (betalen met muntjes, contant of pinnen) bij onze cateraars:

Lenja's Crêpecorner (facebook) - zoete en hartige crêpes; originele vullingen: suiker & kaneel € 3,00 😋 stroop € 3,00 😋 nutella € 3,50 😋 citroen, boter & suiker € 3,50 😋 bounty € 4,50 😋 oreo white chocolate € 4,50 😋 kaas € 4,00 😋 serranoham, kaas, rucola honing mosterd saus € 5,00 😋 zalm, roomkaas, rucola & pijnboompitten € 5,00 😋 verse spinazie, geitenkaas, walnoten & honing € 5,00 😋 De soep kost € 4,00 😋

De Beleving - patat met diverse sauzen, vanaf € 2,50 😋 Frikandel, kroket, kipcorn en nuggets € 1,50 😋 Mexicano € 1,65 😋 Patat met mayonaise € 2,50 😋 poffertjes € 2,50 😋

vrijdag 1 februari 2019

woensdag 30 januari 2019

Oud leerlinge Renske van Aar organiseert een actie voor het goede doel; WNF en haar zeilreis. We geven haar via de website een platform om dat bekend te maken. Ook zal zij tijdens het schoolfeest met een kraampje in de hal staan om sponsors te werven.

week 5
appelsinaas-appelmanda-rijn

maandag 28 januari 2019

De voorbereidingen voor het schoolfeest zijn al heel ver. Alle ouders erg bedankt voor jullie fantastische inzet. De rijdlijst voor vrijdagochtend is gereed. Als u zich in de groep van het jongste kind (bovenaan) meldt, kunnen we z.s.m. vertrekken (de kinderen uit andere groepen komen ook naar die groep toe. De ouder die rijdt heeft ook het eten en drinken. We lopen samen door het Dolfinarium, maar toch verstandig om vooral de jonge kinderen bij elkaar te houden.. We vertrekken daar weer om 11.15 uur naar school.

Helaas is het niet anders mogelijk dan kinderen uit verschillende groepen in te delen in een auto. Het hapje-drankje, door school verzorgd, wordt ook met de chauffeur meegegeven; in één tasje (dat staat in de groep van vertrek); samen met route en adres: P1 Havendijk , 3 uur gratis parkeren. Vergeet uw blauwe parkeerschijf niet. Als je beschikt over een officiële gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kun je je auto bij de hoofdingang van het Dolfinarium parkeren.

laatste aanpassingen .. 1-2-2019 // 8.20 uur

Indeling rijden Dolfinarium 2019.pdf
09:15 Aankomst; 09:15 uur aanwezig te zijn en klaar te staan bij de poort09:30 Dolfijnendelta voor een presentatie over de Dolfijnen (15-20 min)10:00 Walrussenwal voor een presentatie over de Walrussen (15-20 min)10:30 Stoere Stellerstek voor een presentatie over de Stellerzeeleeuwen.10:50 DolfijndoMijn voor een trainingsessie Dolfijnen11:15 Verlaten van het park

De tasjes met hapje-drankje staan gereed in de groep van vertrek. Inclusief deze uitleg en routebeschrijving.

vrijdag 25 januari 2019

De vervangster van juf Marian is ziek, daarom werkt juf Dorien 's ochtends in Het Torenkamertje, en meester Hans 's middags.

donderdag 24 januari 2019

Juf Berber vervangt juf Mirjam in De Stampertjes.

geplaatst op de pagina Lelystad Hoogbegaafd ⇒ nieuwsbrief 24-1-2019

Geplaatst op de pagina gidsen en plannen en op de pagina sociale veiligheid ⇒ memo 'nieuwe vertrouwenspersoon SKO, mevrouw Dekker'.

geplaatst op de pagina Pluk-je-hulp ⇒ schminkhulp gezocht

Voor het vervoer naar het Dolfinarium hebben we voldoende chauffeurs. Geweldig, al deze hulp!

We maken nu een rijdlijst, die verschijnt zo snel mogelijk op de website.


Het rooster voor het schoolbasketbaltoernooi (de nrs. 1 en 2 van de poule spelen finalewedstijden op woensdag 6 februari).

week 4
meloenpeerkiwi

Maandag 21 januari 2019

Geplaatst op de pagina extra ⇒ snert voor het goede doel (Roparun).

Juf Marian werkt vandaag in Het Torenkamertje. Juf Tereza in Het Kraanwagentje (zij vervangt de vervangster..)

toegevoegd aan naar het VO: Open huis Maritieme academie Holland

Vandaag 2 teams ingeschreven voor het schoolvoetbaltoernooi ⚽. Programma e.d. volgt nog. Wedstrijden van 25 maart.

Voor het ⛹‍♀. schoolbasketbaltoernooi ⛹‍. (5, 6 en 7 februari) hebben we nog geen programma ontvangen. De teams vind je hier.

zondag 20 januari 2019

geplaatst op de pagina Lelystad Hoogbegaafd ⇒ nieuwsbrief 17-1-2019

vrijdag 18 januari 2019

Beste ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8,

Op 8 februari krijgen alle leerlingen het eerste rapport mee. De leerlingen van groep 8 krijgen tevens het onderwijskundig rapport mee. Dit is een beknopt verslag dat wordt gedeeld met de middelbare school waar uw zoon/ dochter zich bij inschrijft. Hierop staat ook het advies van de leerkracht vermeld.

Het onderwijskundig rapport gaat in tweevoud mee. Wilt u één exemplaar ondertekenen voor ‘gezien’ en uiterlijk 25 februari weer meegeven aan uw zoon/ dochter? Inleveren kan bij de eigen leerkracht. Als er vragen zijn of toelichting nodig is, horen wij het uiteraard graag.


Deze info is ook geplaatst

op de pagina Naar het VO

Met vriendelijke groeten, De bovenbouwleerkrachten

  • eind groep 7: voorlopig advies van de leerkracht tijdens 15-minutengesprek
  • februari groep 8: advies van de leerkracht middels onderwijskundig rapport
  • april groep 8: 16/17 april: IEP-toets (eindtoets) groep 8. Wanneer de score lager uitvalt dan het advies, verandert er niets. Wanneer de score aanzienlijk hoger uitvalt dat het advies, zullen wij in gesprek gaan met de betreffende ouders.

donderdag 17 januari 2019

Juf Krishna is afwezig (onderzoek). 's Morgens werkt juf Daniëlle in De Flattekat, 's middags verdelen we de kinderen.

week 3
appelpomelosinaas-appel

maandag 14 januari 2019

Fijn!! Vervanging voor juf Marian is grotendeels geregeld! Op maandag (Kraanwagentje) en vrijdag (Torenkamertje): juf Paulien op ma 7-1, vr 11-1, ma 14-1 en vr 18-1 // juf Tereza op ma 21-1 en juf Marina op vr 25-1 // nog geen vervanging voor ma 28-1 (vr 1-2 werkt Klazien zelf - wo werkt Marian) // juf Jolieke van 4 februari t/m 29 maart elke maandag en vrijdag.

vrijdag 11 januari 2018

geplaatst op de pagina Naar het VO ⇒ plaatje van Porteum

geplaatst op de pagina Lelystad Hoogbegaafd ⇒ nieuwsbrief 10-1-2019

donderdag 10 januari 2019

Alle kinderen en collega's weer goed begonnen. Een mooi start van 2019 dus. Bijzonder welkom aan onze nieuwe collega's juf Relinde (in ZaZa's en Apeketting) en juf Manisha (in Stampertjes). Ook juf Marian zien we vaker terug, nog op arbeidstherapeutisch basis. Fijn dat de vervanging de komende weken op maandag en vrijdag wordt gedaan door juf Paulien, in verschillende obo-groepen. En, ook zeer welkom, een nieuwe extern vrijwilliger: juf Ada. Dit betekent dat uw kind soms met meerdere leraren en vrijwilligers te maken krijgt en dat we ook niet altijd kunnen vermelden wie waar werkt.

dinsdag 8 januari 2019

De inschrijving voor het basketbaltoernooi op 5, 6 en 7 februari is afgerond. Wil je toch nog meedoen.. dan moet je dat met meester Hans bespreken. Het lijstje vind je hier.

week 2 kom-kommerpeerman-darijn

zondag 23 december 2019

foto's toegevoegd aan het kerstfeestalbum (nu 310 foto's)

Schoolvoetbaltoernooi 2019 - Maandag 25 maart 2019 zullen we weer starten met het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi bij SV Batavia. Er wordt dit jaar gekozen voor een iets andere opzet, vanwege de veranderingen van aantallen en veldgrootte die binnen de KNVB zijn ingezet. Je kunt er als school voor kiezen om je aan te melden voor de volgende categorieën:

  • Jongens 8-8 (met kans op regiofinale)
  • Jongens 8-8 (recreatief)
  • Meisjes 8-8 (met kans op regiofinale)
  • Gemengd 8-8

NB: Alle wedstrijden zullen worden gespeeld op een half veld! Alleen kinderen uit groep 8 mogen meedoen.. (een enkele aanvulling van groep 7 mag). Wil je meedoen? Klik hier!

Je kunt je school inschrijven t/m vrijdag 25 januari 2019, dit is de uiterste datum! Na 25 januari gaan we starten met het maken van een schema en horen jullie meer. Met vriendelijk groet namens de werkgroep Schoolvoetbal, Sjaak Dijkstra, Patrick Boelhouwer, Ricardo van de Pol en Jasper Broekman.

Lees hier het LispelBLOG van december 2018.

Sponsor ons door uw online aankopen hier te starten

èn De Lispeltuut ontvangt een commissie, terwijl u hetzelfde betaalt.

Namens alle kinderen alvast bedankt.

Oude BLOGs kunt u vinden in het menu onder historie.