TW HASS

GoogleMeet Link juf Tinke en meester Henk en juf Ilse

vrijdag 16 april 2021 Goedemorgen beste Hasselbramen,

Het is vandaag alweer de laatste dag van best een bijzondere week. Soms werkt Basispoort niet zoals we graag willen. Thuiswerken vanwege een besmetting. Tja, en daar kunnen we eigenlijk niet zoveel aan doen. Maar we zijn wel trots dat jullie dat jullie toch gefocust op jullie werk blijven hoor. Want...jullie zijn natuurlijk allemaal toppers!!!

Even nog een paar belangrijke dingen:

 • Blijf de site van de Lispeltuut checken voor mededelingen voor de laatste info.

 • Volgende week hebben we het dictee wat eigenlijk voor vandaag op de planning stond.

 • Bij onder andere Bloon en Nieuwsbegrip (andere tekstsoort en woordenschat) is door een aantal leerlingen nog wel wat te doen. Zet hem op!

De tijden voor het videobellen zijn weer hetzelfde. Juf Tinke van 8.30 tot 11.00 uur. En meester Henk van 11.00 tot 14.00 uur.

Vraag gerust voor om hulp of uitleg! Daar zijn we tenslotte voor. We willen jullie graag helpen!

Tot slot, maak er nog een fijne en werkzame laatste dag van de week van. En hopelijk zien we elkaar zo snel mogelijk in de klas! Alvast een prettig weekend. Geniet er van! Met vriendelijke groet, Meester Henk, ook namens juf Tinke

donderdag 15 april 2021 Beste Hasselbramen,

Gisteravond kwam het bericht over een besmetting binnen! Hierdoor dienen we met z'n allen weer thuis te werken. Dat geldt in ieder geval voor vandaag en morgen (= vrijdag). Hoe het dan verder gaat is nu nog niet helemaal duidelijk. Er staat hierover al wel informatie op de site van de Lispeltuut. Check dus regelmatig de site van Lispeltuut! Voor vandaag en morgen gelden de volgende en bekende afspraken wat betreft hulp en beeldbellen.

  • Juf Tinke is beschikbaar vanaf 8.30 tot 11.00 uur.

  • Meester Henk is beschikbaar vanaf 11.00 tot 14.00 uur.

De linkjes om te beeldbellen kunnen jullie op de vertrouwde plek vinden van het thuiswerken van de bovenbouw. Je zoekt dan de Hasselbramen op en dan staan bovenaan de linkjes van de docenten.

Helaas moeten we volgens het protocol nou eenmaal in deze situatie zo werken. Hopelijk kunnen we allemaal elkaar weer zo snel mogelijk terugzien in onze klas! Voor nu alvast een prettige dag en véél succes met jullie werk!

Met vriendelijke groet, Meester Henk, ook namens juf Tinke.

dinsdag 6 april 2021 - goedemorgen Hasselbramen,

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal een fijne Pasen hebben gehad. Het mooie weer werd afgewisseld met naar beneden dwarrelende sneeuw! Best bijzonder...

Verder heeft onze zoon zaterdag een corona test ondergaan waarvan we nog geen uitslag hebben. Vandaar dat ik vandaag niet aanwezig kan zijn op school. Dat betekent dat jullie in ieder geval voor vandaag thuis gaan werken. Deze dag zal ik ook een corona test ondergaan. Zodra die uitslag binnen is, zal ik jullie hierover informeren!

Voor het thuiswerken, en het beeldbellen, hebben juf Tinke en ik de volgende afspraken gemaakt.

We gaan 'gewoon' door zoals we tijdens de lockdown deden. Begin vandaag met het inplannen van je agenda voor deze week.

  • Vandaag is juf Tinke bereikbaar om te videobellen tussen 8.30 en 11.00 uur.

  • Meester Henk is bereikbaar tussen 11.00 en 15.00 uur.

Veel plezier! Succes vandaag en hopelijk tot snel! Met een hartelijke groet, ook namens juf Tinke, meester Henk

mail maandag 5 april 2021

Goedenavond, Het spijt me; omdat meester Henk getest moet worden, moeten de kinderen uit de Hasselbramen, in elk geval morgen, thuiswerken. Zodra de uitslag bekend is, krijgt u nieuwe informatie. Meester Henk is beschikbaar voor begeleiding. De beeldbellink vindt u hierboven in de koptekst. Het thuiswerk (de planning) vinden de kinderen op de gebruikelijke plek.

Met vriendelijke groet, Hans Vos - De Lispeltuut


Begin dinsdag 6 april met het inplannen van je agenda voor deze week.

Meester Henk stuurt een opstartmail (met momenten om te videobellen).

In iedere geval wensen we jullie veel succes! Met vriendelijke groet, Meester Henk en juf Tinke

oude thuiswerkperiodes: TW HASS dec-feb