extra..

Op deze pagina informeren we kinderen en hun ouders over allerlei activiteiten die in Lelystad e.o. worden georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De school heeft geen belang bij de organisaties die hier worden aangehaald. Inschrijven en deelnemen gaat dan ook buiten ons om. We proberen kritisch te kijken naar welke informatie we hier plaatsen en met jullie/u delen.

Kent u activiteiten die interessant zijn voor kinderen, laat het weten, zodat we dat hier kunnen delen.

kinderyoga de zonnecirkel.pdf

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert Sportbedrijf Lelystad leuke vakantieactiviteiten! Zie de flyer.

SBL_A5 Flyer_Voorjaarsvakantie_2019_DEF.PDF

Het is weer tijd voor Help Pake & Beppe De Vakantie Door! Niet alleen pakes en beppes zijn welkom ook vaders, moeders, ooms, tantes, buurmannen en buurvrouwen mogen mee. Graag zelfs, want ‘op vertoon’ van een betalende volwassene hebben kinderen t/m 12 jaar gratis entree!

dinsdag 19 februari t/m vrijdag 22 februari: 14.00 - 16.00 uur

Aanmelden voor deze droge voeten tour is niet nodig.

Meer informatie: www.woudagemaal.nl/nieuws

UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal, Gemaalweg 1a, lemmer. 0514 - 561814 www.woudagemaal.nl, info@woudagemaal.nl

onderzoek UvA sociaal gedrag bij kinderen

Onderzoek sociaal gedrag bij kinderen- Informatie voor opvoeders.pdf

Wil jij deze winter iets anders doen met de kinderen? Check dan onze website inclusief de coole schaats event kalender met heel veel leuke en sportieve ideeën voor jouw klas of vereniging.

Schaatsinstuif ⇒ Schoolschaatsen doen we uiteraard nog steeds. Naast deze reguliere bezoeken waar je voor een zacht prijsje de kinderen vrij kunt laten schaatsen, bieden we deze winter ook 4x de mogelijkheid om deel te nemen aan een schaatsinstuif voor de 1e stapjes of rondjes op het ijs.

Elfstedentocht4kids ⇒ Een superuniek- gezellig en oerhollands schaatsevenement is de Elfstedentocht4kids. Verzamel zoveel mogelijk stempels, maar altijd prijs. Nu op zondag 3 februari 2019 en deelname is geheel GRATIS!

Wintertriathlon ⇒ Wil je echter wat meer uitdaging voor de kinderen, check dan het wintertriathlon evenement met hardlopen, ATB en schaatsen. Ook voor beginnende sportievelingen. Voor de twijfelaars; de instructeurs leren je graag vooraf de fijnste kneepjes van het triatlon vak.

Onze ijsbanen zijn deze winter van 1 december tot en met 3 maart geopend. Graag tot ziens bij Flevonice!