extra..

Op deze pagina informeren we kinderen en hun ouders over allerlei activiteiten die in Lelystad e.o. worden georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd of voor hun ouders. De school heeft geen belang bij de organisaties die hier worden aangehaald. Inschrijven en deelnemen gaat dan ook buiten ons om. We proberen kritisch te kijken naar welke informatie we hier plaatsen en met jullie/u delen.

Kent u activiteiten die interessant zijn voor kinderen, laat het weten, zodat we dat hier kunnen delen.

2023 PERSBERICHT KBW Lelystad.docx

dinsdag 12 september 2023

Kinderen van groep 5 en 6 mogen zich opgeven voor het 1e schoolhockeyevent op woensdag 11 oktober 2023.

Uitnodiging woensdag 11 oktober.docx
Flyer herfstvakantieactiviteiten.pdf
2023-07 Persbericht Alles Kids.docx
DM Basisscholen Zalige Zomer.docx

Kubus - 2023-2024

Met veel enthousiasme willen we jullie wijzen op het nieuwe cursusaanbod van De Kubus voor het komende seizoen (2023-2024). We nodigen alle leerlingen van het Primair Onderwijs in Lelystad uit om deel te nemen aan onze inspirerende cursussen op het gebied van muziek, zang, theater en beeldende kunst.

Bij De Kubus bieden we cursussen aan die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Of het nu gaat om het bespelen van een favoriet instrument, dansen, acteren of schilderen, bij ons kan iedereen zijn of haar creativiteit tot uiting brengen!

We nodigen jullie uit om ons uitgebreide cursusaanbod te bekijken op onze website: www.dekubuslelystad.nl/cursus. We zijn ervan overtuigd dat er iets interessants te vinden is voor elke leerling.


Financiële ondersteuning via het Fonds Sport & Cultuur
We begrijpen dat sommige leerlingen mogelijk te maken hebben met financiële beperkingen. Daarom willen we graag benadrukken dat het Fonds Sport & Cultuur ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren én volwassenen die niet genoeg geld hebben voor muziek- of danslessen, schilderlessen, theaterscholen of andere creatieve cursussen. Het fonds kan de kosten van de cursussen betalen.
Meer informatie over hoe je hiervan gebruik kunt maken, is te vinden op onze website: www.dekubuslelystad.nl/fonds-sport-cultuur.

KUBUS cursusoverzicht seizoen 2023-2024.pdf