extra..

Op deze pagina informeren we kinderen en hun ouders over allerlei activiteiten die in Lelystad e.o. worden georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd of voor hun ouders. De school heeft geen belang bij de organisaties die hier worden aangehaald. Inschrijven en deelnemen gaat dan ook buiten ons om. We proberen kritisch te kijken naar welke informatie we hier plaatsen en met jullie/u delen.

Kent u activiteiten die interessant zijn voor kinderen, laat het weten, zodat we dat hier kunnen delen.

Gesprek ouders en leerkrachten t.b.v. nieuw ondersteuningsplan POLD.pdf

Goedemiddag!

Mijn naam is Jessie Maasbach en ik ben redacteur voor het programma Heel Holland Bakt Kids (NPO 3). Voor het derde seizoen van het programma wij op zoek naar enthousiaste jonge thuisbakkers van 9, 10 of 11 jaar oud die het leuk zouden vinden om op tv te laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van bakken.

Goed om te weten: kinderen van 9, 10 of 11 jaar oud kunnen zich (samen met hun volwassen bakmaatje, denk aan: tante, buurvrouw, opa, oudere broer/zus of een van hun ouders) opgeven tot en met 23 mei 2022.

Hier het linkje naar de aanmeldingspagina: HHB-kids.


Alvast een fijn weekend en een vriendelijke groet,

Jessie Maasbach, Redacteur Heel Holland Bakt Kids

GRATIS workshops in de meivakantie voor leerlingen uit groep 4 t/m 7

In de meivakantie organiseert Lelystad vol Talent weer creatieve workshops. Dinsdag 3 en woensdag 4 mei staan er weer verschillende workshops op het gebied van muziek, theater, dans en beeldend op het programma. Kijk op de website voor het volledige aanbod.


Lijkt het je leuk? Geef je dan snel op via de website!

De inschrijving sluit op woensdag 27 april en vol=vol.

Hartelijke groet, namens het team van Lelystad vol Talent,

Flyer onderzoek opvoedstress.pdf
Brief Ouders_Oeps, Foutje!.docx

‘Hoe gaat het met de Jeugd van Tegenwoordig’ is de titel van een onderzoek dat door de afdeling ontwikkelingspsychologie van de Universiteit Utrecht wordt uitgevoerd, om in kaart te brengen hoe kinderen en adolescenten (8-18 jaar) vinden dat het nu met ze gaat. De meeste kinderen hebben de afgelopen twee jaar veel veranderingen en beperkingen meegemaakt. Voor sommige kinderen is die periode heel lastig geweest, terwijl het voor andere kinderen juist makkelijker is. Door beter te begrijpen hoe het met de jeugd van tegenwoordig gaat kunnen we kinderen en jongeren beter helpen. Kinderen kunnen alleen deelnemen met toestemming van hun ouders, het onderzoek verloopt daarom online.

Als dank voor deelname mag iedere deelnemende jeugdige namens het project een euro doneren aan een goed doel naar eigen keuze! Help je ons De Jeugd van Tegenwoordig te helpen? Klik dan op deze link voor meer informatie en deelname.

Leuk en leerzaam speciaal voor kinderen, natuurschoolreisje.

  • Voor wie? Kinderen groep 6 tot groep 8.

  • Waar? Dop en Erwt Bronsweg 10 Lelystad.

  • Wanneer? 6 mei 2022.

https://www.dopenerwt.nl/ - info@dopenerwt.nl

Vragen? U kunt ons gerust een email sturen.

ouderbijeenkomsten data uitnodiging.docx

Gezocht: Kinderen (9 -14 jr) die gaan verhuizen binnen Nederland!

Voor een kindertelevisieprogramma van de EO/ZAPP, zijn we op zoek naar kinderen tussen de 9 en 14 jaar die binnen Nederland gaan verhuizen (in de periode nu - maart) en dat met ons willen delen. Waar gaat de verhuizing naartoe? Wat ga je het meest missen en wat helemaal niet? Ga je naar een klushuis of een nieuwbouwhuis? Mag de poes mee? Laat het ons zien!

Wil je meedoen of ken je iemand die hier geknipt voor is? Stuur zsm een email naar enkeltjenederland@tuvalu.nl Of een van de redacteuren neemt met toestemming van de ouders/verzorgers contact op met het verhuizende gezin.