extra..

Op deze pagina informeren we kinderen en hun ouders over allerlei activiteiten die in Lelystad e.o. worden georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De school heeft geen belang bij de organisaties die hier worden aangehaald. Inschrijven en deelnemen gaat dan ook buiten ons om. We proberen kritisch te kijken naar welke informatie we hier plaatsen en met jullie/u delen.

Kent u activiteiten die interessant zijn voor kinderen, laat het weten, zodat we dat hier kunnen delen.

Kubus ZOMERFESTIVAL

Flyer 1:

Kubus doet deze zomer mee met het Kubus Zomerfestival!

Tussen 11 en 21 Augustus worden er verschillende, gratis workshops en activiteiten georganiseerd.

Kubus_Zomerfestival.pdf

Kubus cursusoverzicht

Flyer 2

Kubus ik klaar voor het nieuwe culturele seizoen!!

Check onze vernieuwde flyer en onze website voor het volledige cursusaanbod.

Kubus_cursusoverzicht.pdf

Op www.kidsproof.nl het meest complete overzicht ('zegt Kidsproof')van gezinsuitjes en kinderactiviteiten in hun eigen regio (en in andere Nederlandse vakantieregio’s) kunnen vinden? Van kindvriendelijke restaurants tot kinderactiviteiten in musea, van speeltuinen tot fijne zwemplekjes, van wandeltochten tot sportieve uitjes, op de site vind je veel leuke tips en inspiratie.

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

De 5MinutenShow zoekt enthousiaste kinderen (8 t/m 12 jaar) uit de gemeente LELYSTAD! Het televisieprogramma ‘De 5MinutenShow’ is verhuisd van RTL Telekids naar YouTube en komt naar uw gemeente! Lelystad wil meer bewustzijn creëren onder basisschoolleerlingen van 8 t/m 12 jaar over het belang van een schone leefomgeving en het feit dat we hier met elkaar verantwoordelijk voor zijn. In ons YouTube-programma wordt deze bewustwording op een leuke en speelse manier vergroot. Er worden afleveringen gemaakt met steeds vier kinderen die met uitdagende opdrachten de strijd aangaan. De hardwerkende kandidaten maken elke aflevering kans op een mooi prijzenpakket!

Aanmelden: Leerlingen van 8 t/m 12 jaar die kans willen maken op een plek in één van de afleveringen, kunnen zich opgeven via de website www.5minutenshow.nl. Zij kunnen zich alleen of met vrienden/vriendinnen opgeven, de casting is in groepjes, maar de kinderen worden individueel uitgekozen. Meer informatie over het programma en de aanmelding, evenals de aankondigingsclip, vindt u op de website. Let op! Kinderen jonger dan 8 jaar (tenzij in groep 5) of wonend buiten de gemeente kunnen zich helaas niet aanmelden voor dit programma.

Casting: De castingdag vindt plaats op woensdag 16 juni en duurt 15 minuten. Daarbij vindt de casting plaats op een locatie binnen uw gemeente. Verdere informatie volgt na aanmelding per e-mail. Tijdens de casting houden wij ons aan de voorgeschreven regels van het RIVM rondom Covid-19.

Programma opnames: Op basis van de casting worden vier kinderen per aflevering geselecteerd. De opnames zijn op zaterdag 3 juli (en duren per team ongeveer 2 uur) in Lelystad. Ga snel naar www.5minutenshow.nlen wie weet schittert uw kind straks in de leukste spelshow van Nederland! Met vriendelijke groet, Team De 5MinutenShow

Ouderbijeenkomst Kind & Scheiding - online

do 15 april 2021,19.00 - 21.00 uur

In deze bijeenkomst kom je meer te weten over wat een (moeilijke) scheiding voor jou en je kind(eren) betekent. De informatie geeft je een andere kijk op wat jij en je kind in de huidige situatie nodig hebben.

In de bijeenkomst vertellen wij over:

 • Wat is je positie als ouder en als ex-partner? Andere ouders delen hun verhaal over hun ervaringen en hun proces.

 • Wat is de positie van je kind?

 • Kinderen vertellen over hun ervaringen met hun gescheiden ouders.

 • Wat is voor je kind nu en voor de toekomst belangrijk? Je krijgt praktische tips en vragen om mee te nemen.

Aanmelden: Aanmelden is nodig, in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Stuur een mail naar: info@ouderbijeenkomsten.nl. De bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle gescheiden ouders. We raden aan om deze online bijeenkomst samen met iemand uit je omgeving te kijken. Bijvoorbeeld een vriend(in) of moeder.

Kijk op www.ouderbijeenkomsten.nl voor meer informatie én lees hier ook de ervaringen van andere ouders.

Ieder kind is uniek - Poster Lelystad.pdf

Na een jaar lockdown komen er nog stééds elke week nieuwe coronaproof uitjes bij op de site van Kidsproof Flevoland. En we hebben weer een aantal hele leuke nieuwe kletspraatjes voor ouders gemaakt, waaronder een speciale schooleditie, een lente-bucketlist en het super populaire telspel. Je vindt ze hieronder, maar je kunt ze ook downloaden vanaf onze website.

Verder hebben we op onze website een hoop (online) activiteiten verzameld voor ouders en kinderen, zoals bijvoorbeeld online rondleidingen door musea, fijne speelplekken in de natuur en leuke kabouter- en elfenroutes. Inspiratie nodig? Kijk eens op www.kidsproof.nl/flevoland.

Hulpposter.pdf

Scholierensport.. ik doe ook mee!

Scholierensport is al 20 jaar hét sportkennismakingsprogramma voor leerlingen van het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs in Lelystad. Kinderen kunnen gedurende deze editie van Scholierensport kiezen uit maar liefst 42 sporten. Het sportieve aanbod is zowel fysiek uitgedeeld als gebundeld in een digitaal boekje (zie bijlage).

Via de website www.scholierensport.nl kunnen scholieren een passende sportcursus vinden, zich inschrijven en meteen betalen. De kosten bedragen € 4,- per sportcursus. Na inschrijving word je uitgenodigd bij de sportvereniging. Iedere leerling kan zich voor één of meerdere kennismakingscursussen aanmelden. Als de eigen bijdrage van 4 euro te veel is, dan kan er contact opgenomen worden met Frank van Deventer, projectleider scholierensport, via f.vandeventer@sportbedrijf.nl of 06-82 36 51 82. Hij zoekt dan naar een passende oplossing, zodat alle scholieren kunnen deelnemen.

Belangrijke mededeling: Het is een onzekere tijd, het kan dan ook gebeuren dat er door geldende maatregelen cursusdata (zoals vermeld in de sportfolder) niet haalbaar zijn. De sportaanbieders en verenigingen nemen zodra de cursus is toegestaan, contact met u op om de nieuwe cursusdata in te plannen. Hier hoef je je niet opnieuw voor aan te melden.

Scholierensport maakt het makkelijker voor kinderen om een leuke sport te vinden die bij hen past. Voor veel kinderen is het in deze coronatijd een uitdaging om in beweging te komen en te blijven. Des te meer reden voor scholieren om zich in te schrijven, zodat ze heerlijk bewegen en iets nieuws ervaren. Naast dat sporten gezond is, is het natuurlijk ook superleuk om met vrienden en vriendinnen op pad te gaan of nieuwe vrienden te maken.

Scholierensport wordt georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met sportverenigingen, sportaanbieders en de Vakgroep Bewegingsonderwijs Lelystad.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Frank van Deventer, projectleider scholierensport, via f.vandeventer@sportbedrijf.nl of 06-82 36 51 82.

Lees alle informatie ook in deze folder:

Op zondag 16 mei a.s. organiseren wij een zangwedstrijd onder de naam Voice of Lelystad. Een zangwedstrijd om de felbegeerde titel ‘Beste zanger(s)/zangeres/band van Lelystad’. Er wordt opgetreden in drie categorieën t.w.: ’s middags 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 jaar. ’s Avonds vanaf 18 jaar. Men kan zich opgeven als soloartiest, duo, trio etc. t/m band of koor van vijf personen.


Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Radio Lelystad zal de hele dag zorgen voor directe uitzending. Indien er nog sprake is van het Covid-19 verbod, zal er een livestream plaatsvinden. Er is een voorronde waarbij de deelnemer(s) een filmpje moet insturen welke beoordeeld zal worden door een deskundige jury. De finaledag zal plaatsvinden in Theater Posa te Lelystad.


Je mag een eigen geschreven/gecomponeerd lied voordragen of een bestaand lied ten gehore brengen. Het zou fijn zijn indien je daar iets van Lelystad in kan verwerken. En hoe leuk is het als je als schoolteam of met je papa, mama, opa, oma of leraar kan optreden? Je mag je eigen muziek spelen (er is een piano aanwezig) of een muziekband/USB stick meenemen. Het theater beschikt over alle technische faciliteiten.


Men kan zich opgeven bij: Juul Baars (Huidige stadsdichter), baars225@gmail.com, tel. 0630213521 of via de website: www.voiceoflelystad.jouwweb.nl


Bij voorbaat heel veel dank, Ger Koreman (medeorganisator)

Op 22 januari 2021 starten de Nationale Voorleesdagen.

Tijdens deze dagen (20 t/m 30 januari) besteden we extra aandacht aan lezen maar zijn er ook hele leuke online activiteiten, geïnspireerd op het prentenboek van het jaar: Coco kan het!, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen.

Tijdens De Nationale Voorleesdagen starten we iedere ochtend met een voorleesfilmpje van een van onze collega’s op onze website, Facebookpagina en Youtube-kanaal, ook vind je daar de leukste voorleestips en staat onze website vol voorleesinspiratie, knutseltips en kleurplaten.

Link naar de afhaalbieb Lelystad.

Zoals je ziet maakt Marille er dankbaar gebruik van!

FFtypen: snel en goedkoop leren typen in coronatijd. Voor € 10,- (per 10 lessen) een online typecursus volgen. https://fftypen.nl/

Normaal plaats ik hier geen reclames.. deel je ervaring, dan kan ik beoordelen of dit de moeite waard is.

Hoe gaat het met de leefstijl van kinderen tijdens de COVID-19 pandemie?

Beste ouders/verzorgers, De coronacrisis vraagt veel van ons allemaal. Inmiddels mag uw kind weer volledig naar school, soms met een aangepast programma. Helaas zijn er ook veel leraren ziek en soms moeten klassen toch weer thuis onderwijs krijgen. Wij kunnen ons voorstellen dat deze situatie voor veel veranderingen zorgt voor uw kind en uw gezin. Met dit bericht willen we u vragen of u en uw kind willen meedoen aan wetenschappelijk onderzoek. Wij onderzoeken het effect van de coronacrisis op de leefstijl van kinderen. In het jeugdjournaal is pasgeleden al aandacht geweest voor dit onderzoek: https://www.youtube.com/watch?v=M-tWbW-EKyg. Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt is het belangrijk om de effecten van de coronamaatregelen te blijven onderzoeken. Met dit onderzoek willen wij antwoorden krijgen op vragen zoals: Hoe beïnvloedt de coronacrisis de levens en leefstijl van kinderen in Nederland? Welke kinderen krijgen meer verkoudheidsklachten? Zijn kinderen meer of minder gaan bewegen? Hoe houden we onze kinderen zo gezond mogelijk tijdens en na deze crisis? Het onderzoek bestaat uit een aantal vragenlijsten die u per mail ontvangt. Het is de bedoeling dat u deze samen met uw kind invult. Deelname is vrijwillig en anoniem. Via onderstaande weblink vindt u meer informatie. U kunt klikken op de informatiebrief die voor u van toepassing is. U leest hier om wat voor onderzoek het gaat, wat het voor u en uw kind betekent, en wat de voordelen en nadelen zijn. Wilt u de informatie doorlezen en met uw gezin bespreken? https://software.memic.maastrichtuniversity.nl/coach_COVID19/School/Ic Indien u en uw kind mee willen doen, kunt u via dezelfde weblink het toestemmingsformulier voor ouders invullen. Bij kinderen ouder dan 12 jaar, is het belangrijk om dit samen met uw kind te doen. Ook uw kind vult dan een toestemmingsformulier in. Kinderen ouder dan 16 jaar mogen zelf beslissen of ze mee willen doen aan het onderzoek, ouders hoeven dan geen toestemming te geven. Zodra u toestemming hebt gegeven ontvangt u een email met de link naar de eerste vragenlijsten. Het is mogelijk dat u dit verzoek tot deelname al heeft gekregen. Indien u al deelneemt willen wij u hiervoor heel erg bedanken! Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen over dit onderzoek. Alle contactgegevens kunt u vinden in de informatiebrochure. Uw hulp is hard nodig! Alvast onze dank! Met vriendelijke groet, Onderzoekersteam COLC Studie Hoofdonderzoeker: Dr. Anita Vreugdenhil, kinderarts MUMC+ +31 43 385284 coach.kindergeneeskunde@mumc.nl

Voor het nieuwe spelprogramma ‘Family Drop’ van de KRO-NCRV zijn wij op zoek naar enthousiaste kinderen en hun familieleden. We zouden graag kinderen uit het hele land de kans willen bieden om zich aan te melden.

Het programma ‘Family Drop’ is vanaf februari 2020 te zien op de zaterdagavond bij NPO Zapp. In elke aflevering staan twee kinderen tussen de 11 en 13 jaar centraal, zij strijden samen met vier familieleden voor de winst. Alle familieleden doen verschillende opdrachten, zoals een sociaal experiment of een spannende opdracht! Aan het kind de taak om hun familieleden in te schatten: wie kent zijn haar of haar familie het beste? Verlies je een ronde, dan moet je een familielid wegspelen, door middel van ‘de drop’. Samen met de overgebleven familieleden speelt het kind de finale. De familie die dan wint, gaat met een mooie prijs naar huis.

De presentatie is in handen van Daan Boom en Tim Senders, bekend van Streetlab en Betreden op eigen risico. Zij zullen beide een familie door de spelshow heen coachen.

Wij zijn dus op zoek naar leuke kinderen van 11, 12 of 13 jaar die graag samen met hun familieleden spelletjes spelen en niet bang zijn om de strijden voor de winst. Humor, lol en positiviteit staan centraal!

Anne Verdurmen & Janita van Kessel ,Redactie Family Drop

familydrop@kro-ncrv.nl

Online informatiebijeenkomst voor ouder(s)/verzorger(s) van kinderen uit groep 7 en 8

Speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) met kinderen in groep 7 en 8 organiseert Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Helder Theater een online informatiebijeenkomst op maandagavond 2 november van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Centraal deze avond staat de invloed die je als ouder nog steeds hebt bij het opgroeien van je toekomstige puber. Acteurs spelen scènes en deze worden afgewisseld met interessante theorie door een preventiewerker. Vragen als hoe zit het bijvoorbeeld met je voorbeeldgedrag? Worden besproken. Daarnaast krijg je tips en uitleg om met je toekomstige puber om te gaan. En kun je digitaal vragen stellen.

Ben je er bij op 2 november?

  • Datum: maandagavond 2 november

  • Tijd: 19.30 uur tot 20.30 uur

  • Kosten: geen

  • Locatie: online

  • Aanmelden: niet nodig

Je kunt de link naar de online bijeenkomst op 2 november vinden op onze website.

Zit je in groep 5 of 6 wil je graag leren zingen of een instrument bespelen maar twijfel je nog? Dit is je kans:

Na de herfstvakantie zijn er proeflessen op alle locaties op verschillende instrumenten

Waar, wanneer & wat?

Ziezo - Voorstraat 602

gitaar, klarinet/saxofoon of slagwerk

ma 19 en 26 oktober van 15.30 tot 16.30 uur

OBS De Lepelaar - Kempenaar 14-58

gitaar, keyboard of viool

di 20 en 27 oktober van 15.30 tot 16.30 uur

OBS De Triangel – Kennemerland 17

gitaar, keyboard of zang

wo 21 en 28 oktober van 14.15 tot 15.15 uur

Atolplaza – Schor 1-9

cello, gitaar of keyboard

woensdag 21 en 28 oktober van 16.30 – 17.30 uur

Wil je daarna op les, dan zijn dit de voordelen:

 • Lage kosten: €108 voor een jaar muziekles, dat is €4,90 per les

 • In verschillende wijken, dus altijd in de buurt

 • Gratis gebruik van een instrument of (bij zang) digitaal lesmateriaal

 • Lessen van een vakdocent via Kubus

 • Groepjes van 5 tot max. 7 kinderen

Het Jeugdfonds Sport&Cultuur kan de hele cursus vergoeden voor wie de lesprijs te hoog is: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/flevoland.

Deelnemers van BSO van GO! Kinderopvang krijgen het eerste jaar €15,- extra korting.

Er zijn maar 7 plekken per instrument, dus schrijf je snel in via onze website: Lelystadvolmuziek.nl

Helpt u mee? Momenteel wordt er een grootschalig wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd in Flevoland met als thema: beweeggedrag van basisschoolkinderen en hun ouders. Deze vragenlijst wordt uitgezet via de basisscholen in Flevoland. Het verzoek aan de ouders van de basisschoolkinderen om deze vragenlijst in te vullen. De resultaten van de ingevulde vragenlijsten maken het mogelijk om te zien hoeveel de basisschoolkinderen en hun ouders bewegen. Tevens kunnen de resultaten richting geven aan nieuwe interventies en activiteiten die het beweeggedrag van basisschoolkinderen en ouders stimuleren. Vult u de vragenlijst in, dan krijgt u daar iets voor terug. U ontvangt desgewenst een E-book en rapport van uw gegevens ten opzichte van de eindresultaten. Daarnaast worden verschillende cadeaubonnen verloot. Meer informatie hierover vindt u in het onderzoek. Helpt u mee om beweeggedrag inzichtelijk te maken? KLIK HIER voor de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 15 minuten. Alvast vriendelijk bedankt. Nogmaals de link naar de online survey: https://nl.surveymonkey.com/r/LN3XTHV.

Graag willen wij de volgende activiteiten in de Week van de Opvoeding onder de aandacht brengen. De activiteiten zijn gratis voor ouders in Lelystad.

Met vriendelijke groet, Annemarie Dam - Kwakman Preventiemakelaar Jeugd en Gezin Lelystad

Gratis workshops in de herfstvakantie voor leerlingen uit groep 4 t/m 7 Komende herfstvakantie kan je in het kader van Lelystad vol Muziek gratis kennismaken met een aantal creatieve activiteiten. Natuurlijk zijn deze workshops helemaal corona-proof. Geef je snel op via www.dekubuslelystad.nl, want er is beperkt plaats.

Musical in 1 dag - 'The Lion King'

Wat: Je krijgt 4 workshops van 1 uur, waarin je 1 of 2 songs leert, les krijgt in dans, hoe je je op een podium beweegt en je maakt een masker, staart of ander voorwerp om bij de voorstelling te gebruiken. Tot slot komt alles bij elkaar in een korte voorstelling in de theaterzaal van de Kubus.

Aantal deelnemers: 5 tot 25 per workshop

Wanneer: maandag 12 oktober 2020

Hoe laat: 10-17 uur

Waar: Kubus, Agorabaan 3, Lelystad

Iedereen kan dansen

Wat: In een workshop van 1 uur kan je kijken of dansen iets voor jou is. Je danst in een veilige omgeving op je eigen niveau. Met of zonder danservaring, met of zonder beperkingen. Iedereen danst op zijn eigen manier, zittend of staand, met zijn eigen mogelijkheden en eigen creativiteit. Het belangrijkste is dat iedereen er plezier in heeft.

Aantal deelnemers: 5 tot 15 per workshop

Wanneer: woensdag 14 oktober 2020

Hoe laat: 10.30-11.30 u

Waar: Kubus, Agorabaan 3, Lelystad

Vloggen en filmen

Wat: Altijd al een goede vlogger willen worden? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met pocketcamera's en leer je de kneepjes van het vak. Je voert zowel binnen als buiten allerlei leuke challenges uit zodat je na de workshop een stuk slimmere vlogger bent.

Aantal deelnemers: 5 tot 10 per workshop

Wanneer: donderdag 15 oktober 2020

Hoe laat: 13.00-16.00 u

Waar: Kubus, Agorabaan 3, Lelystad

Binnenkort is het zover: de start van de Nationale Sportweek!

In de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september) kunnen kinderen, jongeren, volwassenen en senioren gratis meedoen aan allerlei sportieve activiteiten.

Het programma is erg veelzijdig en bestaat voor kinderen van basisschoolleeftijd uit onder meer roeien, voetbal, luchtscouting, volleybal en basketbal!

Ontdek jouw sport!

De Nationale Sportweek is voor kinderen dé unieke kans om allerlei sporten gratis te ontdekken en lekker actief bezig te zijn.

Folder Nationale Sportweek 2020 - Definitief.pdf
Lelystad info ouders opnamen De Hou t Schoon 5MinutenShow.pdf

zie de website en deze video!

Zit je in groep 5 of 6 en wil je graag leren zingen of een instrument bespelen? Dan is dit je kans. Waar, wanneer, wat?

Ziezo - Voorstraat 602, maandag 15.30 – 16.30 uur, gitaar, slagwerk, klarinet/saxofoon

OBS De Lepelaar - Kempenaar 14-58, dinsdag 15.30 – 16.30 uur, gitaar, keyboard, viool

OBS De Triangel – Kennemerland 17, woensdag 14.15 – 15.15 uur, gitaar, keyboard, zang

Atolplaza – Schor 1-9, woensdag 16.30 – 17.30 uur, cello, gitaar, keyboard

Voordelen:

 Lage kosten: €108 voor een jaar muziekles, dat is €4,90 per les

 In verschillende wijken, dus altijd in de buurt

 Gratis gebruik van een instrument of (bij zang) digitaal lesmateriaal

 Lessen van een vakdocent via Kubus

 Groepjes van 5 tot max. 7 kinderen

Het Jeugdfonds Sport&Cultuur kan de hele cursus vergoeden voor wie de lesprijs te hoog is:

Deelnemers van BSO van GO! Kinderopvang krijgen het eerste jaar €15,- extra korting.

Er zijn maar 7 plekken per instrument, dus schrijf je snel in via onze website.

Weer werken, studeren en printen in FlevoMeerBibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek breidt dienstverlening uit! Sinds maandag 18 mei zijn alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek weer open voor het inleveren van boeken en voor het lenen van nieuwe boeken. Sindsdien is het reserveren van boeken en inschrijven voor een lidmaatschap ook weer mogelijk. Vanaf 2 juni breidt de bibliotheek haar diensten verder uit. Kort verblijf voor printen en gebruik computers en werkplekken. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om gebruik te maken van werkplekken, computers en kopieermachines. De insteek blijft dat een bezoek aan de bibliotheek gaat om een kort verblijf. Vandaar dat een computer maximaal 30 minuten gebruikt mag worden. Klanten maken gebruik van de computers door zich vooraf te melden aan de balie. Indien klanten individuele hulp nodig hebben bij het gebruik van de computer, blijft de medewerker op 1,5 meter afstand. Er kan geen (munt-)geld gewisseld worden. Voor het gebruik van de kopieermachine dient de klant gepast muntgeld mee te nemen. Kijk voor alle informatie op www.flevomeerbibliotheek.nl

Quarantainetijd verkort - Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft aangegeven dat de quarantainetijd voor ingeleverde boeken beperkt kan blijven tot 36 uur in plaats van de eerdere tijd van 72 uur. Dit betekent dat het verwerken van ingeleverde boeken sneller kan en deze boeken eerder beschikbaar zijn voor leden. Vanaf maandag 18 mei ontvangt de bibliotheek weer leden. Sindsdien hebben duizenden bezoekers een kort bezoek gebracht aan de zeven vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek. “De reacties waren heel positief. Leden zijn blij dat ze weer fysieke boeken kunnen uitzoeken in de bibliotheek” vertelt directeur Jan Gommer. “Ook de medewerkers zijn blij dat ze hun vaste gezichten weer zien in de bibliotheek. Alles verloopt goed en rustig, vandaar dat we besluiten om de dienstverlening verder uit te breiden.” sluit Jan Gommer af. Wees welkom en houd rekening met elkaar.