schoolvoetbaltoernooi 2021

De Lispeltuut doet mee met 1 jongensteam aan het schoolvoetbaltoernooi van ma 12 t/m vr 23 april. Samen met 11 andere schoolteams uit Lelystad. Vanwege maatregelen om verspreiding van corona tegen te gaan zijn er geen supporters welkom. De coach is meester Paul. Hij begeleidt de jongens voor en tijdens het toernooi.

Maandag 29 maart is er vanaf 13.30 uur een eerste bespreking (nog geen training). De bespreking is afgelast: meester Paul heeft klachten! Het kan iets later worden dan 14.00 uur. Dinsdag 30 maart en di 6 april trainen de jongens na schooltijd op het veld achter Schateiland. Dan zijn goede voetbalschoenen en- kleding zeer aan te raden.

schoolvoetbal 2021

De algemene regels

vanuit de organisatie:

Info & Inschrijving Schoolvoetbal Event 2021.pdf
Reglement schoolvoetbalevent 2021.pdf

Wat ontzettend leuk dat de De Lispeltuut meedoet aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi! De lokale toernooi organisator heeft jullie alvast bij ons opgegeven. Dit jaar maken deelnemende kinderen én deelnemende scholen kans op een verrassingsbezoek van een bekende Nederlandse voetballer.


Zoals elk jaar krijgen alle kinderen een Vaantje - als tastbare herinnering aan hun deelname. Vaantje is in een nieuw, fris jasje gestoken: het is een dubbelzijdige sticker die de leerlingen op hun slaapkamerraam kunnen plakken. Ook hebben we voor alle deelnemende scholen een groot XL-Vaantje gemaakt. Een raamsticker, waarmee je als school vol trots kunt laten zien dat je meedoet aan het grootste voetbaltoernooi van Nederland. Zo hebben niet alleen de leerlingen, maar ook de scholen een mooi aandenken. Bovendien maakt elke school die Vaantje daadwerkelijk heeft opgehangen kans op een verrassingsbezoek van een bekende Nederlandse voetballer, in combinatie met een sportactiviteit op jullie schoolplein.


Het grote XL-Vaantje komt zo snel mogelijk jullie kant op - in een herkenbare grote enveloppe. Laat dus zien dat je meedoet aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi en wie weet staan we binnenkort met een Nederlandse voetballer bij jullie op het schoolplein!

Ik wens jullie een heel mooi en sportief toernooi.


Met hartelijke groeten, Jan Dirk van der Zee Directeur Amateurvoetbal