team

Stagiaires 2019-2020:

  • Annemiek ten Have, 2e-jaars deeltijd student KPZ, van augustus t/m juli stage bij Tinke.
  • Eva Noorderijk, 1e-jaars deeltijd student KPZ, van augustus t/m december bij Kim op dinsdag en vrijdag. Daarna obo (Kraanwagentje en Stampertjes).
  • Elma Pasman, 2e-jaars deeltijdstudent Windesheim Zwolle, van augustus t/m december LIO bij Marianne en Kries op maandag en dinsdag.
  • Petra Middelkoop, 3e-jaars student van de KPZ, komt van augustus t/m december bij Debbie stage lopen.
  • Nikki van Daatselaar, mbo onderwijsassistent niveau 4, van augustus t/m december bij Mirjam H en van januari tot juli bij Marianne en Kries op woensdag/donderdag/vrijdag.
  • Logan, 2e-jaars mbo onderwijsassistent niveau 4. Van september t/m juni bij Daniëlle in het Kraanwagentje.
  • Marijke en Tess, 2e jaars stagiaires van de CALO Zwolle. Zij verzorgen in maart 2020 op maandagmorgen gymles in de speelzaal.

Hoi allemaal, mijn naam is Eva en ik mag dit jaar stage lopen op de Lispeltuut. Het eerste half jaar mag ik bij de petteflet meedraaien en het tweede half jaar bij een kleuterklas. Thuis heb ik twee kleine kinderen, een man en twee poezen. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en af en toe volg ik een yogales.

Op naar een leuk schooljaar en wie weet komen we elkaar eens tegen op school. Liefs, Juf Eva

Mijn naam is Elma Pasman. Twee jaar geleden ben ik begonnen met de Pabo en deze opleiding rond ik af met mijn LIO-stage bij juf Krishna en juf Marianne in de Flattekat. Ik werk al langer in het onderwijs, maar dan in het voortgezet onderwijs als vakleerkracht LO (gym). Op woensdag en donderdag ben ik nog steeds op de SGL aan het werk. En dit jaar dus op maandag en dinsdag op de Lispeltuut.

Samen met Arnoud heb ik 2 kinderen die ook op Lispeltuut zitten, Jinthe en Ise. Sinds zij naar de Lispeltuut gaan, ben ik steeds enthousiaster voor het basisonderwijs geworden. Er gebeuren zulke mooie dingen in die leeftijdsfase. De ontspannen manier waarop de kinderen op de Lispeltuut zichzelf, de ander en de wereld mogen ontdekken vind ik heel plezierig. Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van het team en ik heb dan ook heel veel zin in het komende schooljaar!!

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard veel op pad met onze meiden. Ze sporten fanatiek en ik vind het erg leuk om ze daarbij te volgen, ondersteunen en begeleiden. Als er dan nog tijd over blijft, vind ik het ook leuk om samen met Arnoud te golfen.

Hallo, Mijn naam is Annemiek, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Lelystad. Het hele schooljaar 2019/2020 mag ik stage lopen én afstuderen bij de Dollies. Na mijn opleiding psychologie heb ik een aantal jaren gewerkt als dyslexiebehandelaar. Het is zo ontzettend leuk om met kinderen te werken en ze iets mee te kunnen geven voor hun toekomst. Voor dit werk heb ik vele scholen bezocht en elke keer als ik een leerkracht bezig zag, werd het mij duidelijker: ik wil ook voor de klas. Naast mijn studie besteed ik veel tijd aan mijn vrijwilligerswerk Bikers Against Child Abuse, rijd ik graag motor en onderneem allerlei activiteiten met vrienden, zoals spelletjes spelen, uit eten gaan en concerten/theater bezoeken.

Mijn naam is Eline Steendam, ik ben 37 jaar oud en woon in Lelystad samen met mijn man Ramon en mijn tweeling, Lars en Mats, van twee jaar oud. In mijn vrije tijd hou ik erg van sporten, lezen en leuke dingen doen met mijn gezin. En als we op vakantie gaan, gaan we het liefst kamperen. Na de zomervakantie mag ik starten op basisschool De Lispeltuut. Hier heb ik enorm veel zin in. Ik werk al 17 jaar in het onderwijs en heb ervaring in alle groepen. Ik ben aankomend jaar op de woensdag, donderdag en vrijdag stamgroepleider bij stamgroep De Stampertjes. Lesgeven in de onderbouw vind ik geweldig! In de klas ben ik positief en optimistisch. Complimenten geven vind ik heel belangrijk. Kinderen groeien hiervan. Ik wil dat de kinderen veel succeservaringen opdoen. Daarbij kijk ik goed naar hun individuele niveau. Ik ben consequent en voorspelbaar. Structuur in de klas vind ik erg belangrijk. Ik wil bereiken dat de kinderen met veel plezier naar school gaan en het beste uit zichzelf halen. Dat de kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

team april 2018