TW extra wk 3

3e week thuiswerken extra - ma 30 maart t/m vr 3 april 2020

TW extra wk 5 (ma 13 - vr 17 april)

TW extra wk 4 (ma 6 - vr 10 april)

TW extra wk 3 (ma 30 maart - vr 3 april)

TW extra wk 2 (ma 23 - vr 27 maart)

TW extra wk 1 (ma 16 - vr 20 maart)

Kleur de eieren mooi in met potloden (stiften zijn niet handig, want dan zie je de cijfers en stippen misschien niet goed meer). Knip de eieren uit, ook over de middelste lijn. Hussel alle stukken door elkaar en zoek de goede helften weer bij elkaar. Veel plezier!

Meer werk online

Het is mogelijk om onderstaande kleurplaat online in te kleuren. Ik heb een instructiefilmpje gemaakt om deze kleurplaat te gebruiken, maar daarna kun je je eigen kleurplaat (internet.. bijvoorbeeld) ook gebruiken op dezelfde wijze (zet er een treffend kleurenpallet onder). Als een ouder het even klaar zet, kan een kleuter lekker digitaal kleuren. https://pixlr.com/e/

hersengymnastiek (6) met meester Oscar

Een opdracht van juf Tinke...

doe's (crea)lief voor jouw opa of oma!

Extra: crealieve opdracht

Deze bovenbouwopdracht is zeker ook leuk voor creatieve middenbouwers! Bekijk het youtubefilmpje en teken een Coronamonster! Maak een foto van jouw monster en stuur die je juf of meester. Wie weet 'vangen' we zo snel heel veel monsters en is de Coronatijd snel voorbij!

Leuk buitenspel..

Nog een ontspanningsmanier: yoga

Bijna bevrijdingsdag.. Lees dit artikel in Trouw en bekijk hier de start van het 'Vlog van Anne Frank'.

In het Anne Frank videodagboek volgt de kijker Anne Frank vanaf 29 maart 1944. Ze is 14 jaar en zit dan al ruim anderhalf jaar ondergedoken, samen met haar ouders Otto en Edith, zus Margot, Auguste en Hermann van Pels, hun zoon Peter en Fritz Pfeffer. Anne filmt zichzelf en de gebeurtenissen in het Achterhuis. Het videodagboek eindigt op 4 augustus 1944, de dag van de arrestatie van Anne en de zeven andere onderduikers. Het Anne Frank videodagboek bestaat uit vijftien afleveringen en is in ruim 60 landen te zien op Vlog Anne Frank.

Juf Tinke geeft massageles

hersengymnastiek (5) met meester Oscar

nieuws (5) van Fien Vink - het lieveheersbeestje

Juf Klazien leest voor:

'kikker en een heel bijzondere dag'.

Bericht van De Lispeltuut.

(samen met juf Tinke..)

Hieronder vindt u de volledige thuiswerkstructuur, zoals deze nu is opgebouwd voor De Lispeltuut. Heeft u nog vragen, check eerst: