KvhL 2012-2013

Hier kunt u de Kranten van het Land van 2012-2013 lezen..

de opmaak is niet optimaal voor lezen op een klein scherm.. links ontbreken!

Vanavond de laatste avond van de Avond4daagse. Lees wat lager op deze pagina de info nog even goed na!! Zorg dat je op tijd bij de verzamelplaats bent!! Klik hierboven op de afbeelding voor de site van de A4D Lelystad. Ook hier vind je veel informatie. Zoals routes, vertrektijden enz.

Veel plezier!

Donderdag 16 mei deed heel groep 8 (30 leerlingen) de praktijk van het verkeersexamen.

Iedereen is geslaagd! 6 kinderen zelfs met lof!!

voor meer info: http://www.veiligverkeerlelystad.nl/verkeersexamen.htm

De nieuwe schoolkalender, 2013-2014 staat gereed:

NB: de herfstvakantie duurt 2 weken:

van 14 t/m 25 oktober 2013

Nog niet iedereen heeft de kamp- en/of ouderbijdrage betaald. In de herinnering die met de kinderen is meegegeven is het rekeningnummer niet vermeld. Dat nummer vindt u ook alleen in de papieren versie van de kvhl... daarom nu ook even hier:

Zomaar een werkpagina uit een bovenbouwschrift... u ziet het.. de kinderen hebben zin in De Roparun sponsorloop.

Actie voor stichting Roparun! Start meteen na de Paasvakantie.

Palmpasen: de overblijfmedewerkers kregen een speciaal bedankje: een palmpasentak!

Extra middelen voor een school. Niet zo gemakkelijk om die te genereren. Daarom gaan we proberen om gebruik te maken van (klik op het logo en sponsor De Lispeltuut, zonder kosten voor u zelf):

Sponsoring 2.0: HET NIEUWE SPONSOREN

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De lispeltuut, zonder dat het u een cent extra kost! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze school hier direct van! Lekker en gemakkelijk. Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de schoolkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

En waar sparen we dan voor? Het is lastig om in te schatten hoeveel geld er binnen komt.. maar we hebben grote wensen die niet uit het reguliere budget kunnen worden aangeschaft. Zoals bijvoorbeeld buitenspeltoestellen, een kleibakoven, schooltuingereedschap..

Via onderstaande link kunt u zien wat de opbrengst is voor De Lispeltuut (dan hoeft u geen eigen e-mailadres achter te laten):

sponsorkliks - report commission

Woensdag 5 december is het in veel gezinnen pakjesavond. Dat is spannend en het wordt vaak laat. Daarom mogen kinderen op donderdag 6 december een uurtje later op school komen. Natuurlijk is de leerkracht er gewoon op tijd voor de kinderen die op de gewone tijd of een beetje later komen.

Onze oud-leerlinge Tamar Vedder in het nieuws:

Maandag 3 december verwachten we Sinterklaas en zijn Pieten op school. Kom nu zeker op tijd, zodat we Sint samen kunnen verwelkomen. De midden- en onderbouw is om 12 uur vrij, de bovenbouw om 12.30 uur.

Woensdag 21 november 2012 weer een geslaagde ontruimingsoefening gedaan in De Borg. Alle kinderen waren binnen een paar minuten op de verzamelplaats buiten de school. Compliment aan alle kinderen en leerkrachten voor de rustige en vlotte actie!

bewonersbrief SO-430022-12-11 Landerijen nazorg BrugR.pdf
Kennisgeving tijdelijke maatregelen - Pauwenburg.pdf


Geldig in week 46 en 47 - ma 12 t/m zo 25 november 2012


Omdat er onvoldoende aanmeldingen zijn voor de speelgoed- en kledingmarkt gaat deze niet door!

Jacobine Pouw (oud leerling) mag meedoen aan Paquita van het Nationaal Ballet. Samen met andere leerlingen van de NBA danst zij de Mazurka. Hieronder staat een quote van de website van het Nationaal Ballet. Het zijn drie "korte" balletten in 1 voorstelling.

Jacobine danst op de volgende data: donderdagavond 18 oktober (premiere), zaterdagavond 20 oktober, donderdagavond 25 oktober, zaterdagavond 27 oktober, dinsdagavond 30 oktober, zondagmiddag 4 november en zaterdagavond 10 november (in het Lucent Danstheater in Den Haag).

Daphne en Maud zijn voor een heel jaar naar Australië. Zij schrijven hoe het daar gaat:

Ondertussen hebben we ons schooluniform:

Hieronder een artikel in De Stentor over de kinderyoga van juffrouw Corine.

Woensdag 19 september 2012 werden er (ook) live TV-opnames gemaakt door omroep Max...

Ook in het nieuws: Roosmarijn, Janyk en Imre.

Ze hebben een eigen KidsWeek gemaakt en vielen ermee in de prijzen:

Dinsdagavond 18 september:

belangrijke ouderavond!

Vanaf 19.00 uur voor alle OV-ouders en teamleden voor het plannen van commissieafspraken.

Vanaf 19.30 voor alle ouders: de koffie staat klaar.

Vanaf 19.45 uur: opening en tijd voor OV en MR.

Vanaf 20.00 uur: stamgroepavond.

- Onderbouw in de eigen stamgroep.

- Middenbouw in de hal.

- Bovenbouw in Egwijk (schoolwoningen).