schoolvoetbaltoernooi 2022

De Lispeltuut doet met 1 recreatief team mee aan het schoolvoetbaltoernooi van ma 11 t/m vr 15 april 2022. De coach is meester Paul. Hij begeleidt de spelers voor en tijdens het toernooi.

Het toernooi vindt plaats bij SVL op:

SPORTPARK LANGEZAND, Sportparkweg 5, 8223 PB Lelystad

We spelen in (de nog haast nieuwe) schoolshirts - dankjewel OV!

Vervoer: zelf regelen (fietsen lijkt me goed te doen..) én:

  • Meester Paul fietst dinsdag om 15.00 uur met iedereen die ook gaat fietsen naar SVL.

  • Let op: meester Paul fietst niet mee terug. Spreek samen (en thuis!) goed af hoe je dat doet.

Spelers: Timo P, Timo N, Ries, Jinthe, Danique, Bente, Delisha, Niels, Tieme, Loena, Jayin, Joppe, Jayden K, Wessel, Daniël, Liam, Jayden R, Wessel, Daniel.

Donderdag 14 april: om 18.00 uur gereed (in tenue) op het veld. Wedstrijd is om 18.20 uur!

vooraf: De organisatie verliep voor ons niet goed. De Lispeltuut is niet meegenomen in de informatieronde. Daarom konden we ook niet inschrijven. We hoorden pas een week voor de start dat dit toernooi zou plaatsvinden. De inschrijvingstermijn was al verstreken.. uiteindelijk mogen we toch met 1 team meedoen.

dd 11 april: schema ontvangen, ...

dinsdag 12 april 2022

Vandaag heeft ons grote voetbalteam sportief en ook nog goed gespeeld. Daarom spelen zij donderdag nog finalewedstrijden. Het programma voor donderdag zie je hieronder.

Aan het eind werd de vreugde verstoord door een ongeluk met Tieme. Hij was erg benauwd en had veel pijn. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk vervoerd.

In eerste instantie leek er niets gebroken, maar vanmorgen werden de ouders teruggeroepen naar het ziekenhuis.: 2 ingedrukte wervels, kraakbeen in de verdrukking. Tieme krijgt een korset, pijnstillers en 6 weken geen sport 😔.

We wensen Tieme sterkte en van harte beterschap!

donderdag 14 april 2022

18.00 uur gereed (in tenue) op het veld

maandag 11 april 2022

Op het laatste nippertje kunnen we toch nog mee doen met het schoolvoetbaltoernooi.

dinsdag 12 april 2022

Vandaag heeft ons grote voetbalteam sportief en ook nog goed gespeeld. Daarom spelen zij donderdag nog finalewedstrijden. Het programma voor donderdag staat op de pagina schoolvoetbaltoernooi 2022.

Aan het eind werd de vreugde verstoord door een ongeluk met Tieme. Hij was erg benauwd en had veel pijn. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk vervoerd.

In eerste instantie leek er niets gebroken, maar later werden de ouders teruggeroepen naar het ziekenhuis.: 2 ingedrukte wervels, kraakbeen in de verdrukking. Tieme krijgt een korset, pijnstillers en 6 weken geen sport 😔. We wensen Tieme sterkte en van harte beterschap!

donderdag 14 april 2022

🥳🥳🥳🥳🥳super goed gedaan.

trots op onze kanjers💪💪

Ons schoolvoetbalteam won donderdag 14 april de 1e wedstrijd van Schrijverke met 2-0 en de 2e van Laetare op penalty's. Weer erg sportief gespeeld en ook nog een mooi resultaat. Gefeliciteerd!!