Niet vergeten ⇒ op de pagina extra staan mooie buitenschoolse activiteiten voor uw kinderen:

scholierensport, sport- en cultuurweek, kindermudrun, AllesKids en Mad Science bibliotheek...

LispelBLOG

juli en augustus 2019

Vrijdag 30 augustus (we hebben géén weeksluiting), willen we het samen spelen bevorderen. Kinderen mogen voor de middag (gezelschaps)spellen of speelgoed meenemen. NB: geen digitale spellen!

donderdag 29 augustus 2019

De kampbijdrage voor het onderbouwkamp is verhoogd naar € 16,-. Enkele ouders hadden al betaald, die moeten dus nog € 2,- bijbetalen.

geplaatst op de pagina extra ⇒ Lelystad vol muziek (voor een sterk gereduceerd prijs muziekles voor kinderen van groep 5 en 6).

wo 28 augustus 2019

geplaatst op de pagina extra ⇒ veel activiteiten in de bibliotheek.

Het gymrooster is iets aangepast (voor Heenenweerwolven en Apeketting). Lees met name even de toelichtende tekst onder het rooster.

di 27 augustus 2019

Geplaatst op de pagina weeksluiting ⇒ het programma 2019-2020 (staat al in de agenda).

Enkele kleine wijzigingen op de pagina nieuwe kleuters. En van de pagina extra de oude activiteiten verwijderd.

ma 26 augustus 2019

Op het podium vindt u weer courgettes, patissons, augurken... allemaal vers uit de schooltuin. U mag deze meenemen om bijvoorbeeld van die lekkere courgettepannenkoekjes te bakken ⇒

Op de pagina leerlingenzorg informatie over schoollogopedie geplaatst.

zo 25 augustus 2019

geplaatst op de pagina team ⇒ juf Elma stelt zich voor

do 22 augustus 2019

Het is weer voorbij die mooie zomer.. De hele week is het schoolteam op diverse momenten aanwezig geweest voor de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar. Vandaag hebben we een goede startvergadering gehad. We wensen iedereen een heel mooi schooljaar toe.

Uit alle onderzoeken is geen oorzaak en dus ook geen oplossing gevonden voor de klachten van Juffrouw Marieke. De klachten zijn niet weg. Tot de herfstvakantie is Marieke dan ook voor 50% aan het werk; op di en vr in de Apeketting. Juf Relinde werkt op ma, wo en do in de Apeketting. Juf Annet werkt dan fulltime in de ZaZa's.

Juf Marianne is herstellende, werkt eerst enkele uren naast een collega in de obo. In de Flattekat werkt juf Krishna de eerste week volledig met LIO'er juf Elma op ma en di. Vanaf de 2e schoolweek werkt juf Elma op ma en di in de Flattekat en juf Krishna op wo, do en vr.

Maandag 26 augustus is er nog geen gym voor de Apeketting en de Heenenweerwolven. Vanaf dinsdag gaat het gymrooster in, behalve voor de Dollies.

geplaatst op de pagina extra ⇒ scholierensport (je kunt weer inschrijven) en de eerste Lelystadse sport-en cultuurweek (za 21 tot en met zo 29 september)

Geplaatst op de pagina betalen kamp en OV ⇒ data kamp middenbouwgroepen.

wo 21 augustus 2019

geplaatst op de pagina extra ⇒ piratendag Batavia.

Heel veel foto's toegevoegd aan het album Hotel Lispelster.

do 15 augustus 2019

  • de schoolkalender van 2018-2019 verwijderd (pagina schoolkalender).
  • De schoolfoto 2019 geplaatst op de pagina historie.

di 16 juli 2019

Geniet allemaal van een lange zomervakantie!

Beste kinderen van de Lispeltuut,

Je mag je meest knotsgekke / leuke / grappige / mooie / bijzondere vakantiefoto mailen naar: tinke@lispeltuut.nl en misschien wordt jouw foto dan wel gebruikt voor de jaaropening!

We wensen jullie een fijne zomervakantie!

Zonnige groet van juf Klazien en juf Tinke

do 11 juli 2019

Geplaatst op de pagina team ⇒ Juf Annemiek (stagiaire Dollies) stelt zich voor.

Meer dan 80 foto's toegevoegd aan het album Hotel Lispelster.

wo 10 juli 2019

Het was een mooie avond voor groep 8 en hun familie. De 34 schoolverlaters namen afscheid met een eigen filmproductie. Die kunt u hieronder bekijken. Eerst werden de filmsterren op een imposante manier op de rode loper ontvangen, nadat zij waren opgehaald door een limousine. Daarna gingen ze eerst naar de VIP-lounge voor een glaasje 'champagne'. In de zaal speelde op dat moment al de presentatie met de Lispel-filmposters. Toen de zaal tot de nok toe gevuld was startte de trailer van het Lispelteam gevolgd door de hoofdfilm. De feestelijke afsluiting met een hapje-drankje maakte de avond tot een compleet feest.

presentatie bij inloop

Filmposters bij binnenkomst 2019

met dank aan meester Oscar

downloadlink 'trailer team'

downloadlink 'eindfilm Hotel Lispelster'

trailer van het team

met dank aan het Lispelteam

camera en montage: meester Oscar

de eindfilm hotel 'Lispelster'

met dank aan 34 filmsterren én:

regie: juf Yvonne en juf Kim

camera en montage: Jan

techniek: meester Oscar

dramadocent: Valentina

kleding en decor: Sophia en Hennie

fotografie: Mariska

Vandaag is het een bijzondere dag. We werken in de groepen zoals die er uit zien bij de start van het nieuwe schooljaar 2019-2020. De 39 schoolverlaters zijn vandaag vrij en we ontvangen 18 nieuwe kinderen. Van harte welkom Ayoub, Cindy, Dinayli, Fedde, Lars, Laury, Liam, Lizzy, Mick, Nikitha, Nouk, Roos, Sofie, Storm, Thomas, Youssef, Zoë en Zoey.

Ook welkom aan nieuwe collega juf Eline en diverse stagiaires: juf Eva, juf Elma, juf Petra, juf Annemiek en juf Logan. Zie ook de pagina team.

Vanavond is de afscheidsavond van groep 8. We wensen alle schoolverlaters alvast heel veel geluk op hun nieuwe school. En natuurlijk tot ziens! Dag, Aimée, Alissa, Arie, Cris, Daan, Daphne, Dewi-Claire, Dominique, Dymas, Evy-Jolie, Gaby, Hessel, Ilse, Iris, Isa, Jakub, Jayden, Joep, Karst, Kyara, Levi, Louise, Madelon, Mandy, Mara, Marit, Marit, Mark, Maud, Nathan, Nina, Noor, Rodin, Rosalinde, Shreya, Tijn, Wouter en Yvette.


zo 7 juli 2019

Op de pagina schoolkalender en in de agenda ⇒ aan de schoolkalender 2019-2020 projecten toegevoegd en koningsspelen naar continurooster.

do 4 juli 2019

Juf Kim heeft 's middags verlof, meester Hans is in De Petteflet.

Geplaatst op de pagina leerlingenzorg ⇒ Filmpje over het ondersteuningsteam

di 2 juli 2019

Geplaatst op de pagina extra ⇒ activiteiten Kidsproof, bieb en Schateiland

Bijna zomervakantie.. zwem jij veilig? Lees hier tips van de NZR.

12 foto's toegevoegd aan Spaans 2019.

Lees hier het LispelBLOG van juni 2019.

Oude BLOGs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2019, 2018, 2017 of in en onder presentaties.