schoolfruit di 8, wo 9 en do 10 maart 2022

woensdag 2 maart 2022

Na de projectopening voeding-gezondheid ook meester Wim in het zonnetje gezet. Hij werd 65 jaar.

Wim 65 jaar

Geplaatst op de pagina bovenbouw : linkjes voor oefenen verkeersexamen (groep 8).

dinsdag 1 maart 2022

Juf Marjon heeft corona. Juf Relinde viel vanmorgen in. Vanmiddag wordt de groep Stampertjes verdeeld. Als uw kind vanmiddag thuisblijft is dat prima. Woensdag en vrijdag valt juf Klazien in.

Geplaats op TW obo 2021-2022 het project voeding-gezondheid.

schoolfruit di 1, wo 2 en do 3 maart 2022

maandag 28 februari 2022

Ouders zijn weer welkom in school!

Vandaag is de E-verdeler vervangen. Elektra, CV en internet zijn hersteld. Vanaf morgen kan ook de bovenbouw weer naar school.

Juf Nathalie werkt in De Flattekat.

donderdag 24 februari 2022

Belangrijk bericht van de gebouwbeheerder voor de bovenbouw: door daklekkage is de ketel defect geraakt en de E-verdeler vol water gelopen. De ketel werkt inmiddels weer en de eigenaar heeft het dak hersteld. Er is echter geen elektra, omdat de verdeler moet worden vervangen en dat gaat niet eerder dan a.s. maandag i.v.m beschikbaarheid van materiaal en mankracht. Maandag 28 februari is de Bouvigne 1 en 3 dus niet beschikbaar voor onderwijs. We zorgen dat thuiswerken mogelijk is. Voor de andere groepen in de school (mibo en obo in De Borg) geldt dat er wel onderwijs kan worden gegeven, maar zonder internet (de internetverbinding is gerealiseerd via de schoolwoning). Update: Er is een tijdelijke oplossing gevonden voor internet.

vrijdag 18 februari 2022 - De Kunstweken

De kinderen hebben mooie kunstwerken gemaakt (binnen alle beperkende kaders). We zijn, achteraf, helemaal niet blij met het commerciële karakter van 'De Kunstweken'. Helaas kunnen we dat niet beïnvloeden. We willen benadrukken dat u tot geen enkele aankoop verplicht bent. Alleen als u dat zelf per se wenst. En, tot onze spijt, hebben we de kunstwerken niet eerst zelf ingescand... dus ze zijn alleen zichtbaar bij De Kunstweken. Hieronder de wervingsteksten vanuit de organisatie:

De Kunstweken Musea kunnen open! - De kinderen hebben allemaal hard gewerkt aan hun creatie voor De Kunstweken. Echte kunst verdient het door zoveel mogelijk mensen bewonderd te worden. Daarom zijn alle werkstukken nu ook te zien in een speciaal voor iedere kunstenaar gemaakt online Museum.

Kijk in de Museumfolder van uw kind! - Met behulp van de folder die de kinderen hebben ontvangen nodigen ze (samen met u) eenvoudig familie en vrienden uit voor hun eigen Museum mèt heuse Museumshop. Echte fans kunnen hier contactloos, dus 100% coronaproof, leuke spulletjes met de tekening erop bestellen. Unieke aandenkens die u nog langer laten genieten van de kunst van uw kind!

Goed om te weten - De kunstwerken van de kinderen die hun Museum geopend hebben, verschijnen automatisch ook in de galerie van de klas en dat is belangrijk voor het vervolg van ons project: Zien & Bespreken. Museum open = een gratis wenskaart van de eigen tekening.

Alle aankopen in de webshops zijn geheel vrijblijvend. Met uw bestelling maakt u dit project echter mogelijk (onze school hoeft hier verder niets voor te betalen) en u steunt ook nog eens het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Half maart sluiten alle Musea automatisch en wordt een start gemaakt met de productie van de bestelde souvenirs; Ongeveer 2 weken later worden deze in een tasje meegegeven aan uw kind.

De schoolkalender 2022-2023 is akkoord bevonden door de MR en gepubliceerd op de pagina schooltijden en -kalender.

donderdag 17 februari 2022

Juf Tinke is nog ziek, juf Ilse werkt in De Hasselbramen. Vanaf 1 maart 2022 gaat juf Tinke 4 dagen werken. Op vrijdag werkt juf Ilse dan vast in de Hasselbramen.

Geplaatst op de pagina extra.. Bloemschikken bij Dop en erwt.

woensdag 16 februari 2022

🥳 🤩 👾 😸 👳🏼‍♂️ 👵🏾 👮🏼‍♂️ 👨🏻‍🎓 🧑🏼‍🌾

Maanden geleden, toen het er naar uitzag dat we corona voorbij waren, besloten we met het team om vandaag carnaval te vieren. Toen kwam corona weer terug (november) en weer terug (afgelopen weken). En werd carnaval 'vergeten'. Maar we willen de kinderen toch een verkleedfeestje geven. Juist ook om iedereen die ziek was weer even lekker te laten genieten. Dus we nodigen alle kinderen en collega's uit om vandaag in je gekste kleding naar school te komen. We gaan er, vooral in de groep, een mooi carnavalsfeest van maken. Een dagje allemaal gek, nar, dwaas, mal, raar, clown, bijzonder, vreemd, apart.. kortom carnaval.

🧑🏾‍🏭 🧑🏼‍🍳 🧑🏻‍🎨 🥷🏽 🧑🏼‍🚀 👸🏼 🧙🏼‍♂️ 🧛🏻‍♂️ 🧚🏾‍♂️

dinsdag 15 februari 2022

Weer gewoon les voor alle kinderen. 🥳 Zowel juf Marieke, juf Debbie als meester Hans gaan weer werken. Update: helaas heeft juf Tinke nu corona. Meester Hans, juf Dorien of juf Mirjam vallen in.

🥴 betaalverzoek KAMP stuk

Helaas werken de betaallink en het betaalverzoek voor het kamp, die u via de mail ontving, niet meer. Er is een nieuw betaalverzoek aangemaakt. Deze heb ik geplaatst op de pagina betalen kamp en OV.

De mail had een goede uitwerking, want zowel voor de OV als voor het kamp zijn meerdere betalingen binnenkomen. Dankuwel.

schoolfruit di 15, wo 16 en do 17 februari 2022

maandag 14 februari 2022

Enquête open dag Porteum geplaatst op de pagina naar het vo.

zondag 13 februari 2022

Alle ouders ontvingen een persoonlijke mail (merge) met betaalverzoeken OV en kamp, of betaalbevestiging. Ontving u geen mail? Geef dat dan even door aan Hans.

LispelTV 5.13 - HWW, KRUL

vrijdag 11 februari 2022

Vandaag (vr 11-2-2022) en maandag (14-2-2022) werken de kinderen van De Apeketting en De Heenenweerwolven thuis. Ze krijgen vandaag het benodigde materiaal mee om hun werk te kunnen doen. Dat moet helaas zonder begeleiding op afstand. De leraren zijn ziek en niet in staat om begeleiding te bieden. Wolfjes of Apen die vandaag thuis waren kunnen het werk (laten) ophalen.

De nieuwe coördinator van B&S stelt zich voor op de pagina overblijf.

donderdag 10 februari 2022

Juffrouw Marieke en meester Hans hebben corona. We zulllen vandaag de Apeketting proberen op te vangen, maar als het nog kan: zoveel mogelijk thuiswerken.

Beste ouders, dankjewel voor jullie hartelijk bedankje 🥰

woensdag 9 februari 2022

Ook de vervanging van juf Debbie kunnen we regelen zonder thuiswerken. Op di en wo: meester Hans, op do juf Relinde (juf Mirjam/Dorien werken in de APE).

Ik hoop dat u begrijpt dat, met al deze wisselingen van leraren en de vele ziekmeldingen van kinderen, de voortgang voor veel kinderen niet gaat zoals gewenst. Alles gaat een beetje anders en extra ondersteuning die we planden valt meestal uit. Nog steeds zijn we blij met de keuze die we maakten om vooral leraren te benoemen op de extra financiële middelen (NPO). Daardoor kunnen de kinderen voornamelijk in hun eigen groep op school blijven werken.

dinsdag 8 februari 2022

Juf Nathalie is hersteld en werkt extra. Dus De Flattekat kan vandaag weer gewoon naar school. Juf Relinde werkt de ochtend in het Kraanwagentje. juf Mirjam en/of juf Dorien vervangen in de middag.

Juf Annet heeft corona. Ook juf Debbie heeft corona. Vandaag werkt meester Hans in de Heenenweerwolven.

Juf Daniëlle en juf Eline zijn hersteld en gaan weer aan het werk.

2022-02-05 Porteum Open dag.pdf

Ook geplaatst op de pagina naar het vo.

schoolfruit di 8, wo 9 en do 10 februari 2022

maandag 7 februari 2022

De Flattekat wordt maandag opnieuw verdeeld volgens het schema van vrijdag (als thuisblijven makkelijk kan.. mag dat). Juf Mirjam is hersteld 🥳, dus in De Krullevaar alles weer gewoon.

vrijdag 4 februari 2022

Juf Tinke is er weer, dus De Hasselbramen kunnen gewoon naar school! In de middag neemt meester Hans nog even een uurtje over.

Vandaag ontvangen de meeste kinderen hun rapport. Kinderen van De Dollies moeten nog wat geduld hebben, want juf Iris heeft meer tijd nodig om de rapporten af te ronden. De Flattekatjes krijgen hun rapport als de juf weer hersteld is.

Brood&Spelen coördinator Meryem neemt afscheid en Cheryl wordt haar opvolger. Lees meer op de pagina overblijf!.

Geplaatst op de pagina extra.. => Ouderbijeenkomsten Kind & Scheiding.

De Flattekat wordt verdeeld over de andere kleutergroepen. Als het makkelijk kan, laat dan ook vrijdag uw Flattekatje (en dat kan ook voor kinderen van andere kleutergroepen) lekker thuis.

donderdag 3 februari 2022

Ook donderdag lukt het niet om alle kinderen op school les te geven. Juf Tinke is nog niet oké, dus De Hasselbramen werken thuis. In de onderbouw lukt het wel: juf Marjon werkt extra in De Stampertjes, juf Klazien valt in in De Flattekat, juf Elma werkt extra in Het Torenkamertje en juf Karin werkt gewoon in Het Kraanwagentje.

woensdag 2 februari 2022

Excuses dat we iedereen te laat informeerden. We hebben nu 5 leraren met corona en juf Tinke die uitvalt wegens rugklachten. Ook juf Eline heeft corona. We hebben geen vervanging meer. De Flattekat werkt thuis. En juf Tinke kan ook niet werken, dus ook de Hasselbramen werken thuis. (ouders ontvingen, ook te laat, een mailtje..).

Thuiswerken staat voor de bobo hier gereed en voor de obo hier. Zie ook de linkjes bovenaan deze pagina. Van online begeleiding zal niet al te veel terechtkomen, want de leraren zijn ziek.

Ook de Rots en Water training (voor 10 kinderen) gaat vandaag niet door. Beide trainers zitten in quarantaine.

schoolfruit di 1, wo 2 en do 3 februari 2022

Nu juf MirjamH, juf Daniëlle, juf Ilse en ook juf Nathalie corona hebben, wordt het een puzzel om iedereen te vervangen. Gelukkig kunnen we een beroep doen op juf Klazien en werken ook diverse collega's extra (dankjewel!!). Helaas lukt het voor woensdag niet om vervanging te regelen in De Krullevaar. Die werken dan thuis. We hebben het zo geregeld:

di 1-2: juf Klazien in Kraanwagentje, juf Karin is extra. juf Relinde in Krullevaar, middag juf Dorien.

wo 2-2: juf Klazien in Kraanwagentje. juf Eline valt in in de Flattekat (laatste half uur juf Berber). Krullevaar gaat thuis werken.

do 3-2: Juf Elma valt in, werkt in Torenkamertje, juf Klazien in Flattekat. juf Relinde in Krullevaar, juf Marieke werkt extra in Apeketting.

vr 4-2: juf Klazien in Kraanwagentje. juf Relinde in Krullevaar, ?? in Flattekat (vermoedelijk ook thuiswerken).

maandag 31 januari 2021

Naast kinderen met corona, zijn ook enkele leraren morgen afwezig: juf MirjamH (wordt vervangen door juf Relinde), juf Daniëlle (wordt vervangen door juf Klazien; juf Karin is extra) en juf Nathalie. De vervanging voor wo, do en vrijdag .. zie hiernaast.

Lees het LispelBLOG van januari 2022

Oude Blogs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 of in én onder presentaties.