De Lispeltuut

juni 2020

Nu we weer bijna gewoon werken zijn de thuiswerkknoppen niet meer nodig. Volg de laatste info op deze pagina:

LispelBLOG juni 2020

woensdag 24 juni 2020

di 26 mei 2020

Interessant zo'n kraanwagen.

donderdag 18 juni 2020

Na de zomervakantie! We weten nog veel niet.. er kan in de vakantie van alles veranderen, maar we willen starten met de volgende maatregelen:

    • Schooltijden weer als vanouds.
    • Overblijf weer door Brood & Spelen. Dus ouders die dat nodig hebben sluit uw contract af. Begeleiding bij eten en spelen.. we maken daarin later een vaste keuze.
    • Waarschijnlijk ouders nog steeds buiten het plein. Update 1-7-2020: ouders mogen op het plein.. 1,5m blijft van kracht.

Houd de site in de gaten. Hier volgt eventuele nieuwe info.

De verbeterplannen 2020-2021 zijn verder aangepast. De schoolgids 2020-2021 is gepubliceerd. En een nieuwe pagina planning team 2020-2021.

vrijdag 12 juni 2020

De nieuwe groepsindeling 2020-2021 is vandaag besproken met de kinderen (tussen 14.15 en 15.15 uur) en meteen voor iedereen gepubliceerd op de pagina groepen 2020-2021. Ook het team is geheel bekend; alle informatie vindt u op de pagina team.

Op de pagina extra.. is een zeilactiviteit (zomervakantie) toegevoegd.

De uitnodigingen voor de nieuw-groepen-dag, woensdag 1 juli 2020, is gisteren naar de nieuwe leerlingen verzonden. Totaal 18 nieuwe kinderen, 6 verhuizers en 12 nieuwe kleuters (zij worden 4 jaar in juli, augustus of september).

woensdag 10 juni 2020

We zijn erg blij met de benoeming van onze nieuwe middenbouwcollega juf Iris. Samen met nieuwe collega's juf Nathalie en juf Elma hebben we het schoolteam voor volgend schooljaar helemaal rond. A.s. vrijdag wordt de nieuwe groepsindeling bekendgemaakt aan alle kinderen en tegelijkertijd wordt deze gepubliceerd op de website. (zie ook team).

I.v.m. de corona maatregelen vinden er dit schooljaar geen weeksluitingen meer plaats. We verzorgen wel een bijzonder afscheid voor groep 8 op do 2 en vr 3 juli. En een gezellig afscheid voor onze collega's die vertrekken: juf Marian, juf Yvonne en meester Willem op vr 3 juli. Ouders kunnen helaas alleen digitaal afscheid nemen. Als u wilt bijdragen aan een afscheidscadeau.. dat mag.. eenvoudig via deze betaallink 🎁

maandag 8 juni 2020

Vandaag van start met een volledig school. Dat voelt al heel snel als 'gewoon'. En dat is het gelukkig ook.

Nieuwe betaallink ouderbijdrage

De betaalde OV bijdragen zijn verwerkt tot en met vandaag. We (de OV) zijn natuurlijk erg blij dat veel mensen (67%) 'gewoon' de bijdrage hebben betaald het afgelopen jaar. Door alle omstandigheden is het toch niet voor iedereen een zekere tijd. We zien echter wel dat 33% nog niet heeft betaald. Vanuit de OV zouden we graag weer een oproep doen aan de ouders, die het in deze tijd wel kunnen missen, de OV bijdrage te betalen wanneer dat nog niet is gedaan. Er zijn veel activiteiten die wel door zijn gegaan t/m februari. Betalen kan eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande betaallink.

woensdag 3 juni 2020

Tijdens de studiedag hebben we veel afspraken gemaakt voor het komend schooljaar. Zo hebben we o.a. de stamgroepindeling gereed gemaakt. Zoals elk jaar een beste klus om dit voor elk kind zo goed mogelijk te doen. Op vrijdag 12 juni wordt de nieuwe indeling bekendgemaakt (eerst aan de kinderen en, daarna op de website). We hebben verbeterplannen geëvalueerd en gemaakt of aangepast voor komend schooljaar. We besloten de nieuwe methode voor rekenen Alles Telt Q in te voeren in de gehele school. Diverse kleinere afspraken zult u t.z.t. terugvinden in deagenda en in de schoolkalender.

Voor dit schooljaar, nog 4 weken, hebben we o.a. plannen gemaakt voor een mooi afscheid van groep 8. Info volgt.

De gymlessen doen we buiten. Kinderen hoeven geen gymspullen mee te nemen, maar we adviseren wel om goed (stevige, sportieve) schoenen te dragen. Verder blijven we ons zo goed mogelijk houden aan de regels van de rijksoverheid.

Donderdag 11 juni komt de schoolfotograaf! Dus zorg dat je er fotogeniek uitziet. Alle portretfoto's en groepsfoto's op 1 dag. Er worden dit jaar geen broertjes-zusjes foto's gemaakt!

In de bovenbouw werken we momenteel met het thema 'vrijheid'. Groetjes van de bovenbouw

Vrijheid met stoepkrijt

vrijdag 29 mei 2020

Op de pagina extra.. een wedstrijd van Waterschap Zuiderzeeland, nieuwe informatie over de heropening van de bibliotheek geplaatst en reclame voor de zomer kunstklas (€).

Lees het LispelBLOG van mei 2020.

Oude Blogs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2020, 2019, 2018, 2017 of in én onder presentaties.