middenbouw

Beste ouders: de inlog naar Basispoort via het schoolbordje hieronder werkt thuis niet. Klikken op het groepsicoon is gekoppeld aan het IP-adres van school. De andere links (onder de groeps'namen' werken thuis wel!)

Voor thuis heeft u een andere code toegestuurd gekregen (via mail):

De mail komt dus van nietreageren.nl. Deze bevat een link om een thuisaccount voor Basispoort te activeren. Veel ouders kregen die link al eerder. Appt u Hans als u die link niet meer hebt .

De ouder/verzorger kan gemakkelijk een nieuwe activatielink aanvragen door naar thuis.basispoort.nl te gaan. Hierbij is het heel belangrijk dat er ’thuis’ staat voor ‘basispoort.nl’. In plaats van in te loggen, klikken zij op ‘wachtwoord vergeten’. hier vult de ouder/verzorger het e-mail adres in dat bekend staat bij Basispoort. (Deze is waarschijnlijk ingevuld per leerling in het overzicht van de groep). Dan kunnen zij het account opnieuw activeren. Ook het thuis inloggen gebeurt altijd via thuis.basispoort.nl, net zoals het aanvragen van een nieuwe activatielink voor thuis.

De kinderen van groep 3 (onze jongsten) mogen af en toe terug naar hun oude kleutergroep. Daar kunnen ze nog even lekker spelen. We noemen dat terugstromen. We maakten daarvoor dit terugstroomrooster (tot de kerstvakantie):


Maandagmiddag de Krullevaar en Dollies, dinsdagmiddag de Apeketting en de Heenenweerwolven. Op donderdag tot en met de herfstvakantie (17 oktober) voor alle kinderen. Na de herfstvakantie kijken we welke kinderen het nog nodig hebben.

donderdag 5 september Krullevaar & Dollies

donderdag 12 september Apeketting & HWW

donderdag 19 september Krullevaar & Dollies

donderdag 26 september Apeketting & HWW

donderdag 3 oktober Krullevaar & Dollies

donderdag 10 oktober Apeketting & HWW

donderdag 17 oktober Krullevaar & Dollies

donderdag 7 november Apeketting & HWW

donderdag 14 november Krullevaar & Dollies

donderdag 21 november Apeketting & HWW