NB: laatste wijzigingen?

Vaker verversen?

LispelBLOG

juni 2022

locatie van De Lispeltuut

woensdag 29 juni 2022

Geplaatst op de pagina overblijf ⇒ info Brood & Spelen voor het nieuwe schooljaar.

maandag 27 juni 2022

Op de pagina schooltijden en -kalender toegevoegd ⇒ projecten en meer. Kleine aanpassing op de pagina gym. Op de pagina TW obo 2021-2022 het project vakantie geplaatst.

vrijdag 24 juni 2022

De groepsindeling 2022-2023 komt vanmiddag online. Het was opnieuw een hele puzzel om te zorgen voor 12 heterogene en uitgebalanceerde groepen. De leraren en IB'ers hebben hierover diverse keren overleg gevoerd.

Er is een kleine wijziging in de bezetting door de leraren. In De Stampertjes werkt juf Nathalie op ma en juf Marjon op di, wo, do, vr. In de Flattekat werkt juf Eline op ma en di en juf Nathalie op wo, do en vr. In de Hasselbramen, waar juf Tinke vertrekt, werkt meester Paul op ma, di, wo en do en juf Ilse op vr.

Lispel TV 5.20 KRAA, HWW, TOKA, ZAZA's, APE, HASS

Dolle jungle dieren..

dolle Jungle dieren.pdf

maandag 20 juni 2022

Na een fantastische kampweek voor mibo en bobo en een gezellig waterfestijn voor de obo, nu een minder fijn bericht: er is weer een leerling met corona. Wilt u hier weer extra alert op zijn? Bij twijfel: liever een keer 'voor niks' thuis, dan later veel zieke kinderen (en leraren).

Geplaatst op de pagina extra.. ⇒ activiteiten op het Johan Cruijff-court (Aron Winter veld Atol Plaza).

Vrijdag 17 juni 2022

Er wordt zomers weer voorspeld. Daarom houden de groepen die niet op kamp zijn in de middag waterfestijn. Geeft u uw kind zwemkleding en een handdoek mee? Waterschoentjes zijn aan te bevelen. Ook mogen de kinderen waterspeelgoed (naam erop!) meenemen. Wij zorgen ervoor dat er voor de kinderen die liever niet nat worden ook een plek is om droog te spelen.

Voor kinderen die thuis lunchen: Wilt u uw kind ook alvast goed insmeren met zonnebrandcrème?!

(geplaatst donderdag 16 juni)

vrijdag 9 juni 2022

Geplaatst op de pagina kampen 2022 ⇒ stripverhalen door De Krullevaar.

Lispel TV 5.19 STAMP, KRUL, FLAT, PET, DOL, TORT

Geplaatst op de pagina overblijf een oproep voor (betaalde) vrijwilligers.

Buitenspeeldag met B&S.

woensdag 8 juni 2022

Goedemorgen!! Het is de nationale buitenspeeldag! 🥳🤸‍♀️⚽️⛹️‍♀️🏀🤼‍♀️🛝🎾🪁🏈🛹🏑🛼🥏😃

Juf Marjon heeft zorgverlof. Vandaag werkt juf Karin in De Stampertjes, donderdag en vrijdag juf Klazien.

Je kunt zelf foto's toevoegen aan dit album

Heel veel gevonden voorwerpen. Dit blijft nog 2 weken liggen, dan gaat het naar een goed doel.

Beste Lispeltuters,


Na 10 ontzettend leuke en fijne jaren op de Lispeltuut ga ik afscheid van jullie nemen. Er staat een nieuw avontuur op mij te wachten. Mijn nieuwe liefde woont in Rotterdam en ik verhuis daar naartoe. Volgend schooljaar krijg ik les in toneel en acteren. Ik ga mijn hart volgen en een heel nieuw pad bewandelen. Mijn huis hier in Lelystad heb ik verkocht aan juf Petra. Zij gaat ook een nieuw avontuur starten op een mooie plek.


Met een blij hart kijk ik terug op 10 jaar Lispeltuut. Toen ik startte begon ik in de bovenbouw, waar ik naast verschillende collega's heb gewerkt en tegelijkertijd de master 'Leren en Innoveren' deed. Binnen de school mocht ik aan verschillende schoolontwikkelingsplannen werken. Dit heb ik, naast het lesgeven, met heel veel plezier gedaan. Na mijn periode in de bovenbouw ging ik naar de Dollies, ik vond het fantastisch om eindelijk mijn eigen groep te mogen lesgeven. Ik vond het heel mooi om die jaren met de kinderen mee te kunnen groeien. Na de Dollies mocht ik weer in de bovenbouw gaan werken en daar keek ik erg naar uit. Helaas brak ik die zomervakantie twee rugwervels waaraan ik werd geopereerd. Daardoor liep alles anders... Dit jaar was ik er gelukkig weer en heb ik er samen met de Hasselbramen een mooi schooljaar van kunnen maken. Volgend jaar zal meester Paul vier dagen voor de Hasselbramen staan en juf Ilse de vijfde dag.


Ik ga jullie missen Lispeltuters! En in het bijzonder natuurlijk de Hasselbramen en de (oude) Dollies. De komende weken gaan we nog van elkaar genieten en op de laatste schooldag van dit jaar neem ik afscheid. De Lispeltuut is een school waar ik mij altijd heb thuis gevoeld. Zij heeft mij 10 jaar lang 'de weg gewezen' en ik hoop dat ik ook voor anderen een Lispeltuut heb mogen zijn.


Ik wens jullie alle goeds! Tot ziens op de Lispeltuut! Warme groet, Tinke

Wij kunnen je niet missen maar gaan het toch proberen.

dinsdag 7 juni 2022

Vandaag begint de avondvierdaagse. Iedereen veel wandelplezier gewenst. Lees meer op de pagina A4D 2022.

Juf Eline werkt vandaag in De Stampertjes en juf Marjon werkt donderdag (ruildag).

NB, herhaling: Van 24 mei tot 17 juni onderzoeken we de oudertevredenheid. U ontvangt daarvoor op 24 mei 2022 een mail van Scholen met Succes. Uw deelname stellen we zeer op prijs!

donderdag 2 juni 2022

Vandaag werkt juf Marjon in de Stampertjes, vrijdag juf Eline (geruild).

woensdag 1 juni 2022

Kleine toevoeging in de schoolkalender 2022-2023 (schoolfotograaf) op de pagina schooltijden en -kalender.

Lees het LispelBLOG van mei 2022

Oude Blogs kunt u vinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 of in én onder presentaties.