locatie van De Lispeltuut

laatste update: vr 30-04-2023

NB: laatste wijzigingen? 

↻↺ Vaker verversen? ↻↺

Zoekt u iets? 

Gebruik het loepje rechtsboven!

LispelBLOG

april 2023

zondag 30 april 2023

Vandaag zijn 102 kinderen (49x 5km en 53x 10km) ingeschreven voor de A4D Lelystad: thema Favoriete Televisie Serie, van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni 2023. Voor meer info: A4D 2023 en op de website https://www.a4dlelystad.nl/. 

vrijdag 21 april - Koningsspelen 2023!

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Koningsspelen. Het thema van de Koningsspelen is dit jaar: ‘1-2 iedereen doet mee’. We luiden deze actieve dag gezamenlijk in met de dans Ziggzagg. Daarna volgen de kinderen verschillende workshops, zoals bootcamp, flagball, dans, yoga en kickboksen. We draaien deze dag een continurooster, alle kinderen zijn om 14.00 uur vrij. De kinderen krijgen als 10-uurtje een appel, aangeboden door De Lelystadse Boer. Neem wel jouw eigen drinken mee. Een bidon of drinkfles is aan te raden, omdat dit gemakkelijk is aan te vullen en ook tussen de activiteiten door handig te gebruiken is. De Koningslunch wordt verzorgd door school. Denk deze dag aan sportieve kleding, een oranje ‘tintje’ is natuurlijk leuk op deze dag! Ook is het handig om een bidon met water mee te nemen.

Koningsdaglied ZiggZagg.

Geplaatst op de  pagina extra..  ⇒ meivakantie activiteiten Flevomeerbibliotheek..

donderdag 20 april 2023

Wereldoriëntatie is het hart van het jenaplanonderwijs. Soms is dat goed zichtbaar, maar soms ook minder. Om de zichtbaarheid te vergroten zijn er onder de verschillende onderdelen van w.o. fotoalbums geplakt (voorbeelden van wat we deden). En nu is er ook meer inhoud toegevoegd onder hier en daar, toen en nu, taal-lezen, rekenen, burgerschap

Informatiebrief ouders en verzorgers - week van de teek 2023.pdf
De week van de Teek - presentatie scholen .pdf

Zie ook de pagina 

vrijdag 14 april 2023

Vandaag even de voetballers in het zonnetje gezet..

🥳 voetballers

Juf Relinde kwam gisteren, heel sportief, op de fiets van Dronten naar school. Maar helaas was de afloop van de dag onfortuinlijk. Bij het verlaten van het lokaal van de Dollies, gleed Relinde uit over een plasje water en liep daarbij een flinke enkelblessure op. Vandaag werkt juf Dorien in De Dollies. Beterschap Relinde.

donderdag 13 april 2023

Gastles over geld in De Petteflet. Dankjewel Indra!

Nog 1 week om in te schrijven voor de A4D 2023. 

Geplaatst op de pagina extra..  ⇒ meivakantie activiteiten Kubus.

woensdag 12 april 2023

dinsdag 11 april 2023

Op maandag 22 en dinsdag 23 mei komt de schoolfotograaf. Van alle kinderen worden portretfoto's en groepsfoto's gemaakt. U kunt later kiezen welke foto's u wilt aanschaffen. Broertjes en zusjes met alle kinderen op school zijn al ingedeeld om samen op de foto te gaan. Wilt u dat er foto's gemaakt worden van uw 'Lispeltuutkind' en een broertje/zusje die niet op De Lispeltuut zit, dan kunt u daar zelf voor intekenen op deze lijst

NB: Omdat De Dollies en Krullevaar al op dinsdag op kamp gaan, staan alle foto's gepland op maandag de 22e en moet u dus op maandag inplannen.

De fotograaf maakt foto's zoals hieronder en geeft daarbij het volgende advies: 

lichte en fleurige kleding.

maandag 10 april 2023

De inschrijvingen (nu 34) voor de A4D Lelystad komen vlot binnen. Enkele ouders vergaten de bijdrage van € 5,50 te betalen. Denkt u daaraan? De inschrijvingstermijn is verkort i.v.m. de meivakantie. U kunt uw kinderen tot uiterlijk 22 april inschrijven. Zie A4D 2023.

De kinderen zijn vrij op: 

Geplaatst op de pagina kamp 2023  ⇒ kampdata voor de bovenbouw.

Geplaatst op de pagina extra..  ⇒ open dag Ballet- en dansstudio Reflex (juf Petra op de folder..).

Er is een enkel kind met hoofdluis. Wilt u uw kind(eren) extra controleren?

donderdag 6 april 2023

Op donderdag 6 april vieren we het paasfeest. Na het namen lezen hebben we in de middenruimte een viering. Na het tien-uurtje (zelf meenemen, de kinderen krijgen wel een lekker extraatje) gaat de bovenbouw voor de hele school eitjes verstoppen. Deze gaan we vervolgens in groepjes met de hele school zoeken. Voor de lunch mogen de kinderen een gezellige paaslunch meenemen, denk aan een mandje, versierde schoenendoos o.i.d. met daarin de lunch (voor alle kinderen is er een gekookt eitje en volgens traditie matzes met suiker). 

Om 14.00 start het paasweekend.

Vanmiddag wordt er door alle teams nog gevoetbald, zie schoolvoetbaltoernooi 2023.


Bij een paasfeest hoort natuurlijk een lekker eitje 🐓. Dankjewel fam. Knook voor jullie heerlijke bio-eitjes.. gekookt en wel geleverd! Wat een service 🐣.

2023-04-06 paasviering 2023

dinsdag 4 april 2023

Alle voetbalteams hebben goed en sportief gespeeld. Het meidenteam speelt vandaag verder. Succes. Voor het jongensteam is nu de aanvangstijd toch aangepast. De eerste wedstrijd is, zowel voor de jongens als de meiden, om 15.45 uur, dus toch iets eerder weg van school: 15:00 uur. Kijk voor de speelschema's op schoolvoetbaltoernooi 2023.

Voor het schoolkorfbaltoernooi 2023  kun je vandaag nog inschrijven! 

De bak met gevonden voorwerpen loopt weer over. Jassen, truien, wanten, bakjes.. noem maar op. U kunt deze week de boel nog uitzoeken.. (neem ook gerust mee als het niet van u was..). Donderdag na school gaat alles in de kleidingcontainer.

Er is ook een houten tafel met 9 houten stoelen op te halen. Die worden anders door Rataplan opgehaald.

Juf Petra heeft op woensdagen studieverlof; juf Annet werkt dan in De Zaza's.

maandag 3 april 2023

Toernooien en andere activiteiten:

vrijdag 31 maart 2023

LispelTV 6.16 STAM, KRUL, FLAT, PET, DOL, TORT, koningslied

Lees het LispelBLOG van LispelBLOG 2023-03.

Oude Blogs kunt u terugvinden in het menu onder historie en dan onder Blog 2023, Blog 2022, Blog 2021, Blog 2020, Blog 2019, Blog 2018, Blog 2017 of in én onder presentaties.

Bron voor afbeelding startpagina banners 'top' en 'BLOG': On Pxhere you may find and share images free of copyrights. All pictures are released under Creative Commons CC0 into the public domain.