bovenbouw

Beste bovenbouwers (update 4 april 2020),

We blijven nog dicht tot in ieder geval de meivakantie. We hebben voor jullie weer nieuwe planningen voor week 15 en 16 online gezet en gedeeld met jullie. We verwachten van iedereen dat je dit werk inplant over de week. Heb je thuis geen agenda? Vouw een blaadje in 6 vakken, het laatste vakje is weekend - lekker vrij!

Voor een deel kun je in de methodes die we gebruiken. Een ander deel zal online zijn. We helpen jullie om in te kunnen loggen: Hoe log je in? Houd ook je schoolmail in de gaten.

Daarnaast hebben we in linkjes bovenbouw allerlei sites gezet die handig en leuk zijn om extra en verder mee te oefenen. Kijk ook eens op thuiswerk extra/ thuiswerk techniek/ thuiswerk geschiedenis… En leuk om de ervaringen van anderen te zien: TW ervaringen.

Heb je vragen? Stel ze aan ouders, broers/zussen of stuur een mailtje naar de leerkracht (voornaamleerkracht@lispeltuut.nl). We proberen je zo snel mogelijk antwoord te geven.


Werkwoorden, taal, andere vakken,… hiermee kun je oefenen via de TW bobo linkjes of in dit documente met (dezelfde) linkjes. Per vakgebied kun je hier heel veel oefeningen vinden.

verkeer

    • In je planning staan de nieuwe verkeerslessen.
    • Oefen de oefenexamens. Hierbij krijg je direct feedback. Lees deze goed, daar leer je van.

Succes, blijf gezond en we hopen elkaar snel weer te zien! De bovenbouwleerkrachten

Weekplanningen groep 6/7/8 - week 15 en 16

Hoe log je thuis in op je schoolaccount?

Ga naar GoogleChrome, open GoogleDrive en log in met je persoonlijke gebruikersnaam (voornaam@lispeltuut.nl) en je wachtwoord.

Hoe kom je thuis op Basispoort?

Je krijgt (of kreeg) via je gmail-account van school een link toegestuurd... Klik deze link aan en maak een wachtwoord aan (dezelfde van school is handig). Vanaf nu kun je met dit wachtwoord inloggen. Lukt dit niet, stuur je juf/meester even een mailtje.

Ga naar de site: https://thuis.basispoort.nl, Inloggen met schoolmail + wachtwoord van school voor Rekentuin, Taalzee, Nieuwsbegrip online, Words and birds

De inlog naar Basispoort via de schoolaccount werkt thuis niet. Klikken op het groepsicoon is gekoppeld aan het IP-adres van school. Voor thuis heeft u een andere code toegestuurd gekregen (via mail). Je ontvangt een 'vreemde' mail van 'nietreageren.nl'.

De mail komt dus van nietreageren.nl. Deze bevat een link om een thuisaccount voor Basispoort te activeren. Je moet dan dus een nieuw wachtwoord aanmaken...

Ook het thuis inloggen gebeurt altijd via thuis.basispoort.nl, net zoals het aanvragen van een nieuwe activatielink voor thuis.

Hieronder vindt u de volledige thuiswerkstructuur, zoals deze nu is opgebouwd voor De Lispeltuut. Heeft u nog vragen, check eerst: