TW mibo

2021, 8 - 11 februari

Vanaf maandag 8 februari 2021:

We gaan ervan uit dat we weer 'gewoon' naar school gaan. Deze pagina is bedoeld om kinderen te helpen die door ziekte (en dat is ook al een verkoudheid) thuis moeten werken. Of voor het geval er zelfs een hele groep thuis moet werken. Voor deze laatste situatie hebben we bedacht dat de middenbouw, die nog veel op papier werkt, dagelijks hun werk mee naar huis nemen. Als het dan nodig is, kun je thuis gewoon doorwerken.

vanaf donderdag 11 februari 2021

De Apeketting en De Heenenweerwolven werken thuis vanwege een leerling die positief is getest. Dat duurt tenminste tot en met maandag 15 februari. Juf Debbie en juf Marieke (juf Iris op donderdag) begeleiden online.

Alle mibo- en bobokinderen kunnen thuis ook werken met Basispoort. Via Basispoort kunnen kinderen hun rekenen, taal, lezen e.d. oefenen, volgens de manier die we ook op school gebruiken. De basispoort thuislogin wordt gekoppeld aan het ouderadres. Je kunt bij thuisinlog meerdere leerlingen per mail-adres toevoegen. Na het inloggen kun je kiezen voor welk kind je wilt inloggen. Meer info staat bij TW veelgestelde vragen.

Als een kind moet thuiswerken, ontvangt hij of zij de weekplanning per mail. In de komende periode (t/m kerst) zijn de onderstaande lijsten en opdrachten van belang.

Linkjes voor online per middenbouwgroep:

NB Tip voor je deelneemt aan een GoogleMeet: als je inlogt in GoogleChrome (kan ook op I-Pad of Windows..) met jouw schoolaccount (groepsnaam@lispeltuut.nl ww = bekend!), hoef je geen toestemming van de leraar te krijgen en kun je zo deelnemen! (Je kunt dan ook op andere momenten in de vergadering, voor bijvoorbeeld samenwerken met andere kinderen).

Linkjes voor extra, leuk of extra leuk werk:

GroteBroer, Heutink middagprogramma, natuurwijs, leren lukt, lessen over bacterieën.

groep 3 - jongsten

planning instructies

vrijdag 5 februari 2021

VLL kern 8 WB blz 9 en 10 uitleg -nk

donderdag 4 februari 2021

VLL kern 8 blz. 7 en 8 + dictee

woensdag 3 februari 2021

VLL kern 8 blz. 5 en 6

dinsdag 2 februari 2021

VLL kern 8 blz 3 en 4 + dictee

maandag 1 februari 2021

VLL kern 8 blz 1 en 2

groep 4 - middelsten

planning instructies

groep 5 - oudsten

planning instructies

Blok 5 __oudsten spelling in beeld.pdf