schoolhandbaltoernooi

41ste editie H.V.Lelystad / SCHOOLHANDBALTOERNOOI

Aan kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van De Lispeltuut.

Handbalvereniging Lelystad organiseert in samenwerking met de Vakgroep Bewegingsonderwijs en het Sportbedrijf het 41e schoolhandbaltoernooi. Kinderen uit de volgende groepen kunnen zich met een team aanmelden.

      • Leerlingen uit groep 5 en groep 6. Dit kan eventueel gecombineerd zijn. De kinderen spelen 5-5.
      • Leerlingen uit groep 7 en groep 8. Dit kan eventueel gecombineerd zijn. De kinderen spelen 7-7.

Het toernooi wordt gehouden in de zaal van sportcomplex De Rietlanden. Op 4, 5, 6, 7 en 8 november van 16.00 uur tot 19.00 uur. Op woensdag beginnen we om 15.00 uur. Ook dit jaar spelen we met gemengde teams, waarbij er minimaal 2 meisjes/jongens in het veld staan en deelnemen aan de wedstrijd. Een leerling uit een lagere groep mag (indien nodig) deelnemen in een hogere groep, niet andersom. In een team mogen maximaal drie wedstrijdhandballers(sters) aanwezig zijn. Het is niet toegestaan dat er kinderen in meer dan één team spelen, dit om een zuivere competitie te garanderen.

Inschrijven tot 8 oktober 2019. Met sportieve groet, Handbal Vereniging Lelystad

De inschrijfkosten van € 10,- per team worden betaald door de Ouder Vereniging. NB: een team kan deelnemen, mits er een coach is!! Coaches mogen meedenken bij het samenstellen van de teams.

Update 8-10-2019: De inschrijving van teams is voorbij. Ik heb slechts 1 team 7-8 ingeschreven. Veel jongens (11) maar slechts 2 meisjes én 1 coach.

De Lispelballers.

speeldag 1, maandag 4 november 2019

Programmaboekje Schoolhandbal 2019.docx