50%-lijsten vanaf

11 mei 2020

De groepen zijn gesplitst (door de stamgroepleiders) in een ma-do en een di-vr groep (kinderen uit 1 gezin: op dezelfde dagen). NB: Rekening houden met individuele wensen van ouders is niet mogelijk. Met extra kinderen van ouders in vitale beroepen worden de groepen al snel 'te groot'.. dus graag alleen een beroep op opvang doen als het echt niet anders kan.

Woensdag is vrij: te gebruiken voor voorbereiding door de leraren. Opvang ouders met vitale beroepen: zo mogelijk niet op woensdag.

Thuiswerk op ma-di-do-vr kan niet begeleid worden door de leraar (want die staat voor de halve groep). Kinderen moeten het dus doen met de instructie van de schooldag. Zelfstandig thuiswerken dus; natuurlijk graag met begeleiding door ouder.

De overblijf doen de leraren zelf; alle kinderen blijven over (minder mensen extra in de school). Het rooster wordt verkort. 8.30 - 12.00 // 12.45 - 14.45 uur. Kinderen die niet eerder kunnen worden opgehaald, worden op school opgevangen tot de reguliere schooltijd (15.15 uur).

Niet inzetbare leraren: juf Marian, juf Klazien en juf Krishna. Zij worden vervangen door juf Lenja (Torenkamertje ma, di, do en vr) en juf Eva (Flattekat do en vr).

Juf Relinde werkt op do en vr in de Hasselbramen.

Ouders blijven bij het halen en brengen van de kinderen buiten, graag op ruime afstand.

⇓onderbouw⇓

⇓middenbouw ⇓

⇓bovenbouw ⇓