jenaplanschool De Lispeltuut

Pauwenburg 8

8226 TA Lelystad

www.lispeltuut.nl

2021-2022

maandag 11 april 2022

Op het laatste nippertje kunnen we toch nog mee doen met het schoolvoetbaltoernooi.

dinsdag 12 april 2022

Vandaag heeft ons grote voetbalteam sportief en ook nog goed gespeeld. Daarom spelen zij donderdag nog finalewedstrijden. Het programma voor donderdag staat op de pagina schoolvoetbaltoernooi 2022.

Aan het eind werd de vreugde verstoord door een ongeluk met Tieme. Hij was erg benauwd en had veel pijn. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk vervoerd.

In eerste instantie leek er niets gebroken, maar later werden de ouders teruggeroepen naar het ziekenhuis.: 2 ingedrukte wervels, kraakbeen in de verdrukking. Tieme krijgt een korset, pijnstillers en 6 weken geen sport 😔. We wensen Tieme sterkte en van harte beterschap!

donderdag 14 april 2022

🥳🥳🥳🥳🥳super goed gedaan.

trots op onze kanjers💪💪

Ons schoolvoetbalteam won donderdag 14 april de 1e wedstrijd van Schrijverke met 2-0 en de 2e van Laetare op penalty's. Weer erg sportief gespeeld en ook nog een mooi resultaat. Gefeliciteerd!!

Vrijdagavond 8 april verdedigde het team van De Lispeltuut (juf Kim, juf Nathalie, juf Eline, juf Daniëlle, juf Marjon en echtgenoot Hendrik, juf Iris, juf Elma en meester Hans) de eer tijdens het volleybaltoernooi voor scholen in Meppel. Geen prijzen, maar wel veel plezier.